Κόσμος

Ο Κάρολος «έσπασε» την παράδοση και μίλησε για την Ουκρανία!

Google Logo Προσθέστε το pentapostagma.gr ως προτιμώμενη πηγή στα αποτελέσματα αναζήτησης στην Google.

Σπάζοντας την παράδοση της επιφυλακτικότητας που τηρούσαν μέχρι σήμερα οι βασιλείς του Ηνωμένου Βασιλείου, ο βασιλιάς Κάρολος Γ' κατήγγειλε χωρίς περιφράσεις σήμερα «τα ανώφελα δεινά» στα οποία υποβάλλεται η Ουκρανία εξαιτίας «της απρόκλητης μεγάλης κλίμακας επίθεσης» που εξαπέλυσε η Ρωσία εδώ και έναν χρόνο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

«Εδώ και έναν χρόνο, ο ουκρανικός λαός υποφέρει αφάνταστα από μία απρόκλητη μεγάλης κλίμακας επίθεση κατά της χώρας του», αναφέρει στην ανακοίνωσή του, κατά την πρώτη επέτειο της ρωσικής εισβολής, ο βασιλιάς που υποδέχθηκε στο Λονδίνο τον πρόεδρο της Ουκρανίας Βολοντίμιρ Ζελένσκι στις 8 Φεβρουαρίου.

«Επέδειξε αξιοσημείωτο θάρρος και σθένος απέναντι σε μια τέτοια ανθρώπινη τραγωδία. Ο κόσμος παρακολούθησε με φρίκη τα ανώφελα δεινά στα οποία υποβλήθηκαν οι Ουκρανοί», προσθέτει.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ