Καϊλή
Κόσμος
Ενημερώθηκε στις:

Εύα Καϊλή: Το τηλέφωνό της στον Μ. Δημητρακόπουλο εν αναμονή της απόφασης-Εξακολουθεί η προσωρινή κράτηση

Σε επικοινωνία με τον συνήγορό της, Μιχάλη Δημητρακόπουλο, ήρθε το βράδυ της Πέμπτης, η Εύα Καϊλή, όσο περίμενε την απόφαση της βελγικής δικαιοσύνης για την παράταση ή μη της κράτησής της.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, η Εύα Καϊλή επικοινώνησε με τον Μιχάλη Δημητρακόπουλο, την ώρα που εκείνος δειπνούσε με δημοσιογράφους στις Βρυξέλλες. Της είπε ότι δεν υπάρχει επίσημη ανακοίνωση εισαγγελίας για το αποτέλεσμα της δίκης, αλλά αξιόπιστη πηγή ανέφερε ότι θα εξακολουθήσει η προσωρινή κράτηση.

Η Εύα Καϊλή μόλις το άκουσε αισθάνθηκε απογοήτευση, διότι η διαδικασία πήγε πολύ καλά και εθίγησαν και θέματα που αφορούσαν την ουσία της υπόθεσης και αποδομήθηκε εντελώς η αξιοπιστία του Παντσέρι και των καταγγελιών, όπως είπε ο κ. Δημητρακόπουλος.

Η κυρία Καϊλή θα παραμείνει προφυλακισμένη για την υπόθεση του Qatargate και σήμερα, αναμένεται να ασκηθεί έφεση, η οποία πρέπει να εξεταστεί μέσα σε 15 μέρες.

Αντόνιο Παντσέρι και Μαρκ Ταραμπέλα παραμένουν επίσης στη φυλακή και αναμένεται να ασκήσουν κι εκείνοι έφεση.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μέση Ανατολή 0

Δικαιολογίες για πυρηνικά όπλα αναζητά η Άγκυρα-Ραβίνος του Ισραηλινού Στρατού: “Η Τουρκία είναι η γη της επαγγελίας και θα την διεκδικήσουμε” (Βίντεο)

Έρχεται κράτος του Κουρδιστάν ως σχέδιο ζώνης ασφαλείας των ΗΠΑ για τα πετρέλαια στην Μέση Ανατολή