Εμινέ Ερντογαν
Κόσμος

Σεισμός στην Τουρκία: Η άβολη στιγμή όταν η Εμινέ Ερντογάν χάιδευε ... νάνο αντί για παιδάκι

Το περιστατικό σημειώθηκε όταν η Εμινέ Ερντογάν βρισκόταν στο πλευρό του συζύγου της ενώ ο τελευταίος ετοιμαζόταν να μιλήσει στο συγκεντρωμένο πλήθος. Εκείνη τη στιγμή αντιλήφθηκε ότι μπροστά ένα παιδί και θέλησε να τα χαϊδέψει.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ωστόσο έκανε λάθος καθώς όπως φαίνεται και στο βίντεο δεν επρόκειτο για κάποιο παιδί αλλά για άνθρωπο με νανισμό.

Δείτε το χαρακτηριστικό βίντεο:

 

Η επιστράτευση της Εμινέ Ερντογάν

Στο πλαίσιο της επικοινωνιακής εκστρατείας Ερντογάν με το βλέμμα στραμμένο στις εκλογές της 14ης Μαΐου, ο πρώτος άνθρωπος που επισκέφθηκε τα 16 βρέφη από την περιοχή Καχραμανμαράς ήταν η σύζυγος του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, Εμινέ. «Η Εμινέ Ερντογάν η οποία λατρεύει να αγκαλιάζει παιδιά, δάκρυσε κατά τη διάρκεια της επίσκεψής της» προστίθεται στο τηλεγράφημα του Anadolu.

Μετά την επίσκεψής της στο νοσοκομείο στο οποίο μεταφέρθηκαν τα βρέφη, η Εμινέ Ερντογάν έκανε ανάρτηση στα social media στην οποία ανέφερε: «Η καλή κατάσταση της υγείας των 16 θυμάτων του σεισμού που μεταφέρθηκαν από το Καχρανμανμαράς στην Άγκυρας με το προεδρικό αεροσκάφος κατόπιν οδηγιών του Προέδρου μας, αναπτερώνει λίγο τις ελπίδες μας. Τα βρέφη είναι στα ασφαλή χέρια της κυβέρνησης. Θα παρακολουθώ προσωπικά την εξέλιξη της πορείας της υγείας τους. Εύχομαι καλά νέα για όλα τα παιδιά που έχουν επηρεαστεί από την καταστροφή και εύχομαι γρήγορη ανάρρωση σε όλους».

 

 

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ