Κόσμος

Ντάνι Άλβες: Εκτός φυλακής με περιοριστικούς όρους και συσκευή εντοπισμού

Ο Βραζιλιάνος δεξιός μπακ, Ντάνι Άλβες, που φυλακίστηκε για σεξουαλική παρενόχληση εις βάρος 24χρονης σε νυχτερινό κέντρο διασκέδασης στις 30 Δεκεμβρίου, φαίνεται πως είναι έτοιμος να αποφυλακιστεί, όμως αυτό θα γίνει με περιοριστικούς όρους.

Ο ίδιος μάλιστα ήταν αυτός που ζήτησε αυτούς τους όρους στο δικαστήριο, ώστε να μπορέσει να βγει από την φυλακή. Ο ίδιος θα παρουσιάζεται σε δικαστήριο και στις Αρχές σε καθημερινή βάση, ενώ δεν θα μπορεί να φύγει από την Ισπανία. Επίσης δεν θα μπορεί να βρίσκεται σε 500 μέτρα από την φερόμενη ως θύμα και φυσικά να επικοινωνήσει μαζί της με οποιοδήποτε τρόπο.

Επίσης συμφώνησε να φοράει μια συσκευή εντοπισμού πάνω του, ώστε να μπορούν οι αρχές να ελέγχουν που βρίσκεται ο ποδοσφαιριστής σε κάθε στιγμή της ημέρας.

Η δικαστική διαμάχη συνεχίζεται, με την πλευρά του Ντάνι Άλβες να προσπαθεί να αποδείξει πως ο ίδιος και η 24χρονη έκαναν συναινετικό έρωτα, όπως ισχυρίζεται ο Βραζιλιάνος, παρουσιάζοντας στοιχεία για την αθώωση του ποδοσφαιριστή, όπως φωτογραφίες που την δείχνουν να μπαίνει με την θέληση της στο μπάνιο που συνέβη το σκηνικό.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ