Κόσμος
Ενημερώθηκε στις:

Αυτός είναι ο 13χρονος Παλαιστίνιος που άνοιξε πυρ στην Ιερουσαλήμ

Google Logo Προσθέστε το pentapostagma.gr ως προτιμώμενη πηγή στα αποτελέσματα αναζήτησης στην Google.

Το γύρο του διαδικτύου κάνουν δύο φωτογραφίες του Μοχάμεντ Αλιάτ, όπως φαίνεται και από αναρτήσεις σε αραβικά και ισραηλινά sites. Στη μία ο 13χρονος ποζάρει κάνοντας πως σημαδεύει με τα δάχτυλά του, ενώ στην άλλη απεικονίζεται τραυματισμένος να συλλαμβάνεται μετά την επίθεση.

Ακόμη, βρέθηκε σημείωμά του που έγραφε «Νίκη ή μαρτύριο, συγγνώμη μάνα, θα είσαι υπερήφανη για μένα».

Από το πρωί γίνονται επιχειρήσεις στο Σιλουάν (Σιλοάμ), ενώ συνελήφθησαν συγγενείς του ανήλικου δράστη καθώς και του δράστη της επίθεσης στη συναγωγή του Νεβ Γιακόβ στα κατεχόμενα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Μεγάλες διαδηλώσεις στο Τελ Αβίβ εναντίον της κυβέρνησης Νετανιάχου

Το Ισραήλ αντιμετωπίζει μια σοβαρή εσωτερική κρίση, καθώς δεκάδες χιλιάδες Ισραηλινοί διαδηλώνουν στο Τελ Αβίβ εναντίον της κυβέρνησης Νετανιάχου.

Η Σαουδική Αραβία ανησυχεί για περαιτέρω κλιμάκωση. Καταδίκασε τη στοχοποίηση πολιτών και ζήτησε αναβίωση ειρηνευτικής διαδικασίας και τερματισμό της κατοχής.

Είναι η τρίτη μεγάλη διαδήλωση από την αντιπολίτευση που κατηγορεί τη κυβέρνηση ότι επιχειρεί να καθυποτάξει τη Δικαιοσύνη και να καταργήσει τη διάκριση των εξουσιών.

Οι διαδηλωτές υποστηρίζουν ότι ο Νετανιάχου και οι ακροδεξιοί εταίροι του επιχειρούν να υπονομεύσουν τη Δικαιοσύνη και τη Δημοκρατία για μικροπολιτικά συμφέροντα αλλά και για την εξυπηρέτηση ρατσιστικών εξτρεμιστικών στόχων της ακροδεξιάς.

https://www.megatv.com/embed/?p=2020910118

 

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ελληνοτουρκικά 0

"Φούσκα" και μύθος η τάχα τρομερή ισχύς των Τουρκικών Ενόπλων Δυνάμεων και της τουρκικής αμυντικής βιομηχανίας -Αποδείξεις-στοιχεία

Η Τουρκία σε καμία περίπτωση δεν είναι τόσο ισχυρή όπως προβάλλει τον εαυτό της, αλλά ούτε και τόσο ανίσχυρη όπως θα ...