πρίγκιπας Χάρι
Κόσμος

Πρίγκιπας Χάρι: Η πλειοψηφία των Βρετανών θέλει να προσκληθεί στη στέψη του βασιλιά Καρόλου

Παρά τις… επιθέσεις του στη βασιλική οικογένεια, ο πρίγκιπας Χάρι φαίνεται πως είναι «ευπρόσδεκτος» από τους Βρετανούς στην στέψη του βασιλιά Καρόλου τον Μάιο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Σύμφωνα με δημοσκόπηση που διενήργησε η εταιρεία Ipsos για λογαριασμό της εφημερίδας London Evening Standard, το 60% των ενήλικων ερωτηθέντων της Βρετανίας, θεωρεί ότι θα πρέπει να σταλεί πρόσκληση στον πρίγκιπα Χάρι για την τελετή στέψης του βασιλιά Καρόλου, ενώ ποσοστό μόλις 30% εξέφρασε αντίθετη γνώμη.

Η ηλικιακή ομάδα 55 και άνω εμφανίζεται διχασμένη με το 42% να μην θέλουν να παραστεί ο Δούκας του Σάσεξ στην τελετή της 6ης Μαϊου στο Αββαείο του Ουέστμινστερ και το 47% να διαφωνεί.

Από την άλλη πλευρά τρεις στους τέσσερις της ηλικιακής ομάδας 18 έως 34 ετών θεωρούν ότι ο δευτερότοκος γιος του Βασιλιά Καρόλου δεν θα πρέπει να απουσιάσει από μια τόσο σημαντική στιγμή όπως και η πλειοψηφία (65%) των ατόμων ηλικίας 35 – 54 ετών.

Μένει να δούμε τι θα αποφασίσει τελικά το παλάτι…

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

maxhtika-kogreso
Κόσμος 0

Ολική ανατροπή! Νέα έκθεση του Κογκρέσου αποκαλύπτει πόσα μαχητικά έχασε η Ινδία και πόσα το Πακιστάν κατά την διάρκεια του πολέμου τον Μάιο

Ολική ανατροπή στα όσα πιστεύαμε για τις απώλειες μαχητικών της Ινδίας και του Πακιστάν από τον πόλεμο του φετινού Μαΐου