Κόσμος

Τέως βασιλιάς Κωνσταντίνος: Νορβηγός δημοσιογράφος «ανακήρυξε» νέο βασιλιά τον... Παύλο

Mε αφορμή τον θάνατο του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου, ένας ο Νορβηγός ιστορικός και δημοσιογράφος ο Oscar Aanmoen, με ένα tweet του, μίλησε για τον... διάδοχο Παύλο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Οι σκέψεις του Νορβηγού ιστορικού και δημοσιογράφου ξεκίνησαν από ένα άρθρο του, το οποίο δημοσιεύτηκε στην ιστοσελίδα royalcentral.co.uk η οποία καταπιάνεται με βασιλικά θέματα. Με αφορμή λοιπόν τον θάνατο του έκπτωτου μονάρχη Κωνσταντίνου Γλύξμπουργκ, ο Oscar Aanmoen ασχολήθηκε με το ζήτημα της.... διαδοχής. Το άρθρο του τιτλοφορείται: «Ο πρίγκιπας που γεννήθηκε για να κυβερνήσει, που έζησε τη ζωή του στην εξορία – Ο Παύλος της Ελλάδας» για μία εποχή που έχει περάσει ανεπιστρεπτί.

«Ο βασιλιάς πέθανε, ζήτω ο βασιλιάς! Να ζήσει η αυτού μεγαλειότης, ο βασιλιάς Παύλος ο δεύτερος των Ελλήνων» έγραψε στον προσωπικό του λογαριασμό, συνοδεύοντας τα λόγια του, με μια φωτογραφία του Παύλου στην οποία πρόσθεσε και το οικόσημο της οικογένειάς του.

Δείτε την ανάρτηση 

Οι αντιδράσεις του κόσμου στα σχόλια, δεν υπήρξαν διόλου ψύχραιμες, με τους περισσότερους να σχολιάζουν πως ο άνδρας είναι ανιστόρητος, παρότι ιστορικός.

«We don't have a king βρε ντενεκε» έγραψε ένας, «Είσαι στα αλήθεια ιστορικός;» αναρωτήθηκε ένας άλλος, με έναν τρίτο να επισημαίνει «Βασιλιάς, χωρίς βασίλειο». 

 

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

F-16
Ένοπλες Συρράξεις 0

Μόλις Τώρα: Πρώτη εμφάνιση ουκρανικών μαχητικών F-16 πάνω από την Οδησσό λένε Ρώσοι -Εξαϋλώθηκε ουκρανική στρατηγική γέφυρα (Βίντεο)

Πάνω από την Οδησσό λέγεται πως εθεάθησαν τα πρώτα ουκρανικά μαχητικά F-16, τα οποία ειπώθηκε μάλιστα πως επιχειρούν...