Κόσμος
Ενημερώθηκε στις:

Ένας άντρας μετέτρεψε ένα παλιό Toyota σε πιστό αντίγραφο Ferrari-Άφωνοι οι εμπειρογνώμονες (βίντεο)

Ένας 26χρονος Ιταλός κατηγορήθηκε πρόσφατα για παραβίαση εμπορικού σήματος, αφού ανακαλύφθηκε ότι η κόκκινη Ferrari F430 που οδηγούσε ήταν στην πραγματικότητα μια τροποποιημένη Toyota Coupé. Η οικονομική αστυνομία της Ιταλίας πραγματοποίησε την ασυνήθιστη κατάσχεση κατά τη διάρκεια ελέγχου ρουτίνας στην πόλη Άστι.

Αν και η κόκκινη Ferrari διέθετε όλα τα χαρακτηριστικά μιας F430, από λογότυπα στο καπό και στο τιμόνι, ζάντες, προβολείς και ακόμη λιγότερο ορατά στοιχεία, κάτι φαινόταν να ξεφεύγει σε αυτό το όχημα, σύμφωνα με το agi.it . Δεν είναι σαφές εάν ο οδηγός είχε τα έγγραφα για να δείξει ότι το αυτοκίνητό του ήταν μια γνήσια Ferrari F430, αλλά οι αξιωματικοί κάλεσαν μια ομάδα εμπειρογνωμόνων για να πραγματοποιήσουν ενδελεχή έλεγχο. Σύντομα επιβεβαίωσαν την υποψία ότι το αυτοκίνητο ήταν ψεύτικο και ότι ήταν στην πραγματικότητα ένα τροποποιημένο Toyota MR Coupé.
 

Αν και δεν είναι η πρώτη φορά που κάποιος μετατρέπει το φθηνό αυτοκίνητό του σε ακριβό, οι ειδικοί λένε ότι δεν έχουν συναντήσει ποτέ ένα τόσο καλοφτιαγμένο ψεύτικο αντίγραφο και πιστεύουν ότι ο Ιταλός έχει κάνει αξιοσημείωτη δουλειά. Τόσο το εξωτερικό όσο και το εσωτερικό του αυτοκινήτου τροποποιήθηκαν πολύ πιστά μετά το μοντέλο Ferrari F430 που κατασκευάστηκε μεταξύ 2004 και 2009. Σύμφωνα με τους ειδικούς, το αυτοκίνητο είχε ακόμη και αυθεντικά ανταλλακτικά και αξεσουάρ Ferrari, γεγονός που έκανε ακόμα πιο δύσκολο να παρατηρήσει κανείς ότι ήταν απλώς Toyota .

Το αυτοκίνητο κατασχέθηκε και ο ιδιοκτήτης πλέον έχει ποινικό μητρώο.

 

 


 

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ελληνοτουρκικά 0

Το' δε το όνειρο ο Τζ. Γιαϊτζί: Έξοδο Τουρκίας από ΝΑΤΟ- Την θέση της θα πάρει Κύπρος & Ισραήλ- Επέκταση των ελληνικών χωρικών υδάτων στα 12 ν.μ

Έκρουσε τον κώδωνα του κινδύνου για πιθανές εξελίξεις, που μπορεί να δρομολογηθούν μετά το βέτο της Τουρκίας στην...