Κόσμος

«Χρονοταξιδιώτης» παρατήρησε ένα smartphone σε αγώνα του Τάισον το 1995

Ο Mike Tyson είναι ένας από τους μεγαλύτερους πυγμάχους όλων των εποχών και φαίνεται ότι ήταν τόσο καλός που οι άνθρωποι ήταν πρόθυμοι να «ταξιδέψουν πίσω στο χρόνο» για να τον παρακολουθήσουν να αγωνίζεται.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Αυτό τουλάχιστον φαίνεται να συμβαίνει σε έναν αγώνα στον οποίο συμμετείχε ο πρώην παγκόσμιος πρωταθλητής βαρέων βαρών το 1995.

Ο εν λόγω αγώνας ήταν ο μεγάλος αγώνας επιστροφής του Τάισον εναντίον του Πατ ΜακΝίλι στο MGM Grand στις 19 Αυγούστου 1995. Αυτός ήταν ο πρώτος μεγάλος αγώνας επιστροφής του Τάισον μετά από μια μακρά αποβολή και τον κέρδισε, εμφατικά, στον πρώτο γύρο μέσω αποκλεισμού.

Ωστόσο, δεν πρόκειται να ασχοληθούμε με το συγκεκριμένο αγώνα, αλλά με κάτι παράξενο που συνέβη στις κερκίδες.

Μάλιστα, οι «περίεργοι» θεατές έχουν μελετήσει εδώ και καιρό αυτό το βίντεο, καθώς πιστεύουν ότι κάποιος από το κοινό φαίνεται να τραβάει φωτογραφίες ή να καταγράφει τον αγώνα με ένα smartphone, την ώρα που ο αγώνας πρόκειται να ξεκινήσει.

Φυσικά, οι κινητές συσκευές είναι παντού στους αγώνες πυγμαχίας στις μέρες μας, αλλά το 1995; Σίγουρα όχι.

Λοιπόν, περιέργως, τα smartphones είχαν ήδη εφευρεθεί, αλλά δεν ήταν οι προηγμένες συσκευές που κουβαλάμε σήμερα στις τσέπες μας. Έτσι, αν το άτομο σε αυτό το βίντεο δεν είναι smartphone, τότε τι είναι;

Λοιπόν, οι καλοί άνθρωποι του Inside Edition και έκαναν έκαναν έρευνα και ανακάλυψαν ότι ο άνθρωπος στο βίντεο ήταν ένας τύπος κάμερας αλλά δεν ήταν τηλέφωνο.

Η συσκευή φέρεται να ήταν μια πρώιμη έκδοση μιας βιντεοκάμερας που ονομάζεται Dycam Logitech.

 

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ