Κόσμος

Το πάρκινγκ του αεροδρομίου της Αθήνας από τα φθηνότερα στην Ευρώπη

Η στάθμευση στον Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών κοστίζει – σύμφωνα με έρευνα της confused.com - 31,68% φθηνότερη από το πάρκινγκ της περιοχής πέριξ του «Ελ. Βενιζέλου».

Μάλιστα η έρευνα αναφέρει ότι το πάρκινγκ του ΔΔΑ είναι ο 6ος φθηνότερος χώρος στάθμευσης αεροδρομίων ανάμεσα στα ευρωπαϊκά αεροδρόμια.

Σύμφωνα με την τελευταία έρευνα του Confused.com (3ο τρίμηνο 2022):

Στον Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών η στάθμευση για 24 ώρες κοστίζει 31,68% λιγότερο από τα κοντινά πάρκινγκ (5 ευρώ αντί του τοπικού μέσου όρου 7,32 ευρώ).

Αυτό είναι 5 φορές λιγότερο από το πάρκινγκ στο Αεροδρόμιο Leonardo da Vinci Fiumicino, Ιταλία (25,10 €).

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Το πάρκινγκ για 7 ημέρες στο Διεθνές Αεροδρόμιο Αθηνών κοστίζει 35 € το οποίο είναι μόλις 9,90 € περισσότερο από τη στάθμευση στο Αεροδρόμιο Leonardo da Vinci Fiumicino, Ιταλία για 24 ώρες (25,10 €).

Η Πορτογαλία είναι το καλύτερο αεροδρόμιο της Ευρώπης για στάθμευση στις εγκαταστάσεις σε σύγκριση με το μέσο κόστος στάθμευσης. Οι πελάτες πληρώνουν 97% λιγότερο για σύντομες διαμονές σε σύγκριση με τα κοντινά πάρκινγκ.

Στην τρίτη θέση είναι το αεροδρόμιο Nice Côte d'Azur στην Γαλλία, όπου η στάθμευση βραχείας διαμονής κοστίζει 58,85% λιγότερο από ότι τα κοντινά πάρκινγκ. Οι πελάτες πληρώνουν 20,00 € για 24ωρη διαμονή, αντί για τον τοπικό μέσο όρο 48,61 €.

Τα αεροδρόμια του Λονδίνου έχουν τις υψηλότερες τιμές στην Ευρώπη για χώρο στάθμευσης στις εγκαταστάσεις.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ