Κόσμος

Έλον Μασκ σε εργαζόμενους: «Έρχονται δύσκολες στιγμές-Τηλεργασία τέλος»

Στο πρώτο του άμεσο email στο προσωπικό από τότε που ανέλαβε τα ηνία του κολοσσού, που στάλθηκε αργά χθες το βράδυ (9/11), ανέφερε ότι οι οικονομικές προοπτικές, θα επηρεάσουν μια εταιρεία που εξαρτάται από τη διαφήμιση όπως το Twitter.

Στο ίδιο μήνυμα, ο Μασκ απαγορεύει την εξ αποστάσεως εργασία, δηλώνοντας οτι περιμένει τους εργαζόμενους στο γραφείο για τουλάχιστον 40 ώρες την εβδομάδα.

Θα υπάρχουν όπως διευκρίνισε και εξαιρέσεις που θα εγκρίνονται από τον ίδιο ως νέος επικεφαλής του Twitter.

Το Twitter βρίσκεται υπό την ηγεσία του Μασκ για σχεδόν δύο εβδομάδες, διάστημα κατά το οποίο έχει απολύσει περίπου το μισό εργατικό δυναμικό του και το μεγαλύτερο μέρος της εκτελεστικής του ομάδας.

Παράλληλα, ανέβασε την τιμή για τη συνδρομή στο Twitter Blue στα 8 δολάρια, ενώ είπε στους εργαζόμενους στο email ότι θέλει να δει τις συνδρομές να αντιστοιχούν στο ήμισυ των εσόδων του Twitter.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ελληνοτουρκικά 0

Τρόμος για την Διοίκηση Υποβρυχίων Καταστροφών (ΔΥΚ) του στόλου μας από τους Τούρκους- "Άρον -άρον" ενεργοποιούν το σόναρ ανίχνευσης δυτών "Aras-2023"

Οι Τούρκοι γνωρίζουν ότι τα λιμάνια τους στα μικρασιατικά παράλια και οι κρίσιμες σταθερές εγκαταστάσεις παροχής ...
Μέση Ανατολή 0

Το Master plan ΗΠΑ-Ισραήλ διάνοιξης του "θαλάσσιου καναλιού Μπέν Γκουριόν" σβήνει τη Διώρυγα του Σουέζ- Έρχονται τεκτονικές αλλαγές σε Παγκόσμιο εμπόριο και άμυνα

Ισραήλ -ΗΠΑ φαίνεται ότι προωθούν  την κατασκευή του  «Καναλιού Μπεν Γκουριόν», με το οποίο θα συνδεόταν ο κόλπος της...