Κόσμος

Καναδάς: Γιόρτασαν το Χάλογουιν για τον 5χρονο Αλέξανδρο από την Κρήτη

Το παιδί προσδοκούσε να επισκεφθεί ένα στοιχειωμένο σπίτι ούτως ώστε να δει τέρατα, όμως ο γιατρός απαγόρευσε την απομάκρυνσή του από το σπίτι, σύμφωνα με την ερτ.

Έτσι, μια ολόκληρη κοινότητα, «έφερε» το Χάλογουιν 45 μέρες νωρίτερα προκειμένου να πραγματοποιηθεί η ευχή του παιδιού.

Εκατοντάδες άνθρωποι ντύθηκαν με κουστούμια τεράτων, όπως αρμόζει άλλωστε και στην γιορτή του Halloween, και πήγαν στην γειτονιά του μικρού ώστε να πραγματοποιηθεί η ευχή του.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Στην ΕΡΤ μίλησαν ο πατέρας και η μητέρα του 5χρονου, οι οποίοι μεταξύ άλλων είπαν:

«Του εξηγήσαμε ότι όλα αυτά είναι για εκείνον και ότι όλοι αυτοί οι άνθρωποι και όλα αυτά τα τέρατα ήρθαν για αυτό. Και νομίζω ότι όλοι αυτοί οι άνθρωποι ήταν γι’ αυτόν. Ήταν πολύ χαρούμενος, χαιρετούσε τους ανθρώπους, ήταν σαν να τους έλεγε “ευχαριστώ” και έδινε χαρά σε όλους τους ανθρώπους. Και όλα τα λέμε στα ελληνικά. Σε όλους τους ανθρώπους που ερχόντουσαν, τους δίνανε δώρα. Ήταν κάτι το μοναδικό. Νιώσαμε πάρα πολύ την αγάπη του κόσμου, νιώσαμε στήριξη. Ήταν μια πάρα πολύ ωραία εμπειρία και μια ωραία ανάμνηση που πάντα θα την έχουμε και εμείς ως γονείς και τ’ αδέρφια του…».

GALLERY

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

“Τρέχουν και δεν φτάνουν”: Μετά τις επιθέσεις με Ουκρανικά Drones αποδείχθηκε γυμνή η προστασία των Ρωσικών “πίσω αεροδρομίων”

Τα ουκρανικά UAV προσπάθησαν να επιτεθούν σε πολλά ρωσικά αεροδρόμια στα μετόπισθεν ταυτόχρονα, χρησιμοποιώντας τη...