Κόσμος

Ισημερινός: Ένας νεκρός και 20 τραυματίες μετά από σύγκρουση λεωφορείων

Ένας 74χρονος Ολλανδός τουρίστας σκοτώθηκε και πολλοί άλλοι τραυματίστηκαν όταν δύο λεωφορεία (ένα αστικό και ένα τουριστικό) συγκρούστηκαν την Κυριακή στο νοτιοανατολικό τμήμα του Ισημερινού, ανακοίνωσαν σήμερα οι αρχές της χώρας.

Δεκαεννέα Ολλανδοί τουρίστες (ηλικίας 41 έως 75 ετών) διακομίστηκαν σε νοσοκομείο της πόλης Τένα και τουλάχιστον δύο νοσηλεύονται σε κρίσιμη κατάσταση.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Χιλιάδες άνθρωποι χάνουν κάθε χρόνο τη ζωή τους σε τροχαία δυστυχήματα στον Ισημερινό. Από την αρχή της φετινής χρονιάς, σχεδόν 1.500 άνθρωποι έχουν χάσει τη ζωή τους σε τροχαία δυστυχήματα, σύμφωνα με την Εθνική Υπηρεσία Μεταφορών.

Τον περασμένο Ιούλιο, οκτώ άνθρωποι σκοτώθηκαν και άλλοι 20 τραυματίστηκαν από ανατροπή λεωφορείου σε προάστιο της πρωτεύουσας Κίτο.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Σίσι - Χαφταρ
Ελληνοτουρκικά 0

Αποκάλυψη! Προς τελική υπογραφή συμφωνία Αιγύπτου-Λιβύης για οριοθέτηση των ΑΟΖ τους - "Στα κάγκελα" οι Τούρκοι - Ο αντίκτυπος για την Ελλάδα

Η υπογραφή συμφωνίας που οριοθετεί τα θαλάσσια σύνορα μεταξύ Αιγύπτου και Λιβύης ξεχώρισε ως ένα από τα πιο κρίσιμα...
Κόσμος 0

Τους γλεντάει κανονικά ο άνθρωπος του Τραμπ: Το «Σκωτσέζικο ντους» Μπάρακ στον Ερντογάν για τα F-35! - Τι υποστηρίζουν οι Τούρκοι για νέο casus belli με την Ελλάδα

Η κρίση γύρω από τους S-400 και τα F-35 οξύνεται, με τις αντιφατικές δηλώσεις του Τομ Μπάρακ να προκαλούν έντονη...