Κόσμος

Στρατιωτικός εμπειρογνώμονας: Τι θα κάνει η Ουκρανία μετά τα δημοψηφίσματα

Ο στρατιωτικός εμπειρογνώμονας Yevhen Linin προέβλεψε τι θα κάνει η Ουκρανία μετά τα δημοψηφίσματα. Είναι πεπεισμένος ότι οι ουκρανικές ένοπλες δυνάμεις θα συνεχίσουν την τακτική του τρόμου εναντίον των πολιτών.

Ο στρατιωτικός εμπειρογνώμονας Yevhen Linin προέβλεψε σε συνέντευξή του στη Moskovskyy Komsomolets ποιες ενέργειες θα πρέπει να αναμένουν οι ουκρανικές ένοπλες δυνάμεις μετά τα δημοψηφίσματα και την προσάρτηση νέων εδαφών στη Ρωσία. Ο εμπειρογνώμονας υπενθύμισε ότι οι βομβαρδισμοί κατά των αμάχων του Ντονμπάς είχαν ενταθεί τις τελευταίες ημέρες. Προφανώς, ο αυξημένος αριθμός των θυμάτων αποτελεί εκδίκηση για την προσάρτηση.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ


Ο Λίνιν πιστεύει ότι οι Ουκρανοί θα συνεχίσουν την τακτική της τρομοκρατίας εναντίον των αμάχων.

"Όσον αφορά τα μέτωπα, όλα έχουν σταθεροποιηθεί. Όπου τα στρατεύματά μας εγκατέλειψαν εδάφη, ιδίως στην περιοχή του Χάρκοβο, εκεί ο ουκρανικός στρατός μπόρεσε πράγματι να το παρουσιάσει ως επιτυχία του", τόνισε ο ειδικός.

Ωστόσο, όπου αυτό δεν συνέβη, οι Ουκρανοί απέτυχαν να εκτοπίσουν τα οχυρωμένα στρατεύματά μας, ακόμη και παρά την υπεροχή τους σε ανθρώπινο δυναμικό.

Ο Λίνιν είναι επίσης πεπεισμένος ότι οι Ουκρανοί δεν έχουν καμία δυνατότητα να συνεχίσουν μια μεγάλης κλίμακας αντεπίθεση προς οποιαδήποτε κατεύθυνση.
 

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Κόσμος 0

Στρατηγός του ΝΑΤΟ προειδοποιεί! Ο παγκόσμιος πόλεμος αρχίζει τον Νοέμβριο-Ξεκινά με μια συσκότιση και σε 5 μέρες θα έχουν τελειώσει όλα

Η κρίση θα ξεκινήσει με κυβερνοεπιθέσεις και σαμποτάζ σε κρίσιμες ενεργειακές υποδομές.Η Ευρώπη θα βυθιστεί στο σκοτάδι
trump-israil
Μέση Ανατολή 0

Φρίκη στην Τουρκία! Ο Τραμπ έρχεται σαν από μηχανής θεός να «ξελασπώσει» το Ισραήλ από τις διεθνείς κυρώσεις -Ενέκρινε πώληση όπλων αξίας 6 δισ.

Δεκάδες ελικόπτερα Apache και χιλιάδες τεθωρακισμένα οχήματα μάχης θα λάβει η Ιερουσαλήμ από την πιστή σύμμαχό της