Κόσμος

Τρομακτικό βίντεο: Κόμπρα στην Ινδία κατάπιε ολόκληρο φίδι, αλλά αναγκάστηκε να το φτύσει (βίντεο)

Ένα τρομακτικό βίντεο από την Ινδία αποκάλυψε τι συνέβη σε μια κόμπρα η οποία κατάπιε ένα ολόκληρο φίδι. Το βίντεο τραβήχτηκε στην περιοχή Madhya Pradesh στο Narmadapuram στις 22 Σεπτεμβρίου.

Μια κόμπρα αποφάσισε ότι θα ήταν καλή ιδέα να μην μασήσει καλά την τροφή της προτού την καταπιεί. Μόνο που η τροφή αυτή δεν ήταν ένα ποντίκι ή μια σαύρα, αλλά ένα μακρύ φίδι. Σύντομα η κόμπρα κατάλαβε το λάθος της και με την βοήθεια ενός Ινδού, κατάφερε να βγάλει από μέσα της το φίδι.

Η ινδική κόμπρα τείνει να τρώει κυρίως «τρωκτικά, σαύρες και βατράχους». Αντίθετα, η βασιλική κόμπρα έχει και άλλα φίδια ως μέρος της διατροφής της.

https://youtu.be/HNbpZ_IHUUM

Στην Ινδία υπάρχουν τέσσερα διαφορετικά είδη κόμπρας.

Νάγια: Πρόκειται για επικίνδυνο φίδι των θερμών χωρών της Ανατολικής Αφρικής και της Ασίας.

Μονόκλινη: Είναι ένα δηλητηριώδες είδος κόμπρας ευρέως διαδεδομένο σε όλη τη Νότια και Νοτιοανατολική Ασία και καταγράφεται ως το λιγότερο ανησυχητικό στην Κόκκινη Λίστα της IUCN.

Ανταμάν: Πρόκειται για ένα φίδι μήκους ενός μέτρου που συνήθως το συναντάς στα νησιά Ανταμάν μεταξύ Ινδίας και Μιανμάρ

Κασπίας: Η κόμπρα της Κασπίας είναι το πιο δηλητηριώδες είδος κόμπρας στον κόσμο και εμφανίζεται στην περιοχή της Υπερκασπίας.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Ουκρανός στρατιώτης σε Ζελένσκι: “ Θα το πληρώσεις αυτό”-Σφαγή Ουκρανών ενώ η Wagner δηλώνει ότι μπήκε στο Δημαρχείο του Μπαχμούτ (Βίντεο)

Δήλωση Αμερικανού Α/ΓΕΕΘΑ για περιορισμό των Ρώσων στην πόλη και τα περίχωρα του Μπαχμούτ- Έρχεται μεγάλη ουκρανική...