Κόσμος

Καναδάς: Παρέμβαση του υπουργείου Παιδείας μετά την εμφάνιση τρανς καθηγήτριας σε σχολείο

Θύελλα αντιδράσεων έχει προκαλέσει μία τρανς καθηγήτρια με τεράστιο στήθος στον Καναδά. Οι διαμαρτυρίες στα social media για την εμφάνιση της τρανς καθηγήτριας Kayla Lemieux σε σχολείο του Οντάριο με προσθετικό στήθος και περούκα, έκανε μέχρι και τον υπουργό Παιδείας της χώρας να παρέμβει ζητώντας από το αρμόδιο διοικητικό όργανο επαναξιολόγηση των κανόνων.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Συγκεκριμένα ζήτησε από το διοικητικό όργανο των σχολείων της επαρχίας του Καναδά να επαναξιολογήσει «τις διατάξεις περί σεβασμού στην επαγγελματική συμπεριφορά».

Η Kayla Lemieux φωτογραφήθηκε στο σχολείο όπου διδάσκει και οι φωτογραφίες της έκαναν γρήγορα τον γύρω του διαδικτύου. Η ιστορία ξεκίνησε αρχικά στο ίντερνετ όταν μαθητές στο γυμνάσιο Oakville Trafalgar δημοσίευσαν φωτογραφίες και βίντεο της.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Στρατός Ξηράς 0

Το ελληνικό σύστημα LASER “Μινώταυρος” έγινε αντικείμενο έρευνας ξένων εταιρειών-Εξουδετερώνει στόχους άνω των 23000 ποδών (Βίντεο)

Θα τοποθετηθεί σε νησιά μικρονήσους κατά τουρκικών drone-Σούκος : Πρέπει να τα τοποθετήσουμε τα συστήματα στα νησιά για...