Κόσμος

Λύσσαξαν οι Τούρκοι με τις δηλώσεις Μακρόν εναντίον της Άγκυρας

Το φυσάει και δεν κρυώνει η Άγκυρα για την χθεσινή επίθεση Μακρόν. Αναφορικά με τις δηλώσεις του Γάλλου Προέδρου Εμανουέλ Μακρόν με στόχο την Τουρκία, o εκπρόσωπος του τουρκικού υπουργείου Εξωτερικών Tanju Bilgiç είπε: «Ελπίζουμε ότι η Γαλλία θα φτάσει στην ωριμότητα να αντιμετωπίσει το αποικιακό παρελθόν της χωρίς να κατηγορήσει άλλες χώρες, συμπεριλαμβανομένης της χώρας μας, το συντομότερο δυνατό».

Περιγράφοντας ως «ατυχές» το γεγονός ότι ο Γάλλος πρόεδρος Μακρόν έκανε δηλώσεις με στόχο την Τουρκία καθώς και ορισμένες άλλες χώρες κατά τη διάρκεια της επίσκεψής του στην Αλγερία, ο Sözcü Bilgiç είπε: Είναι απαράδεκτο να προσπαθείς να απαλλαγείς από το αποικιακό παρελθόν σου με κατηγορίες εναντίον άλλων. Οι σχέσεις προχωρούν με τρόπο που σέβεται τη βούληση των ίδιων των χωρών», είπε.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Στρατός Ξηράς 0

Το ελληνικό σύστημα LASER “Μινώταυρος” έγινε αντικείμενο έρευνας ξένων εταιρειών-Εξουδετερώνει στόχους άνω των 23000 ποδών (Βίντεο)

Θα τοποθετηθεί σε νησιά μικρονήσους κατά τουρκικών drone-Σούκος : Πρέπει να τα τοποθετήσουμε τα συστήματα στα νησιά για...
Ελληνοτουρκικά 0

Φρενίτιδα στον τουρκικό Τύπο: Οι Έλληνες αναβάθμισαν τους πολλαπλούς εκτοξευτές RM-70 και από την Ρόδο-Απειλούν πλέον την Μαρμαρίδα (Βίντεο)

Τα σενάρια επιστημονικής φαντασίας των Τούρκων μυρίζουν πιθανή προβοκάτσια το επόμενο διάστημα στο Αιγαίο