Κόσμος

Συναγερμός στο Λονδίνο: Αυτοκίνητο έπεσε πάνω σε πεζούς – Τουλάχιστον πέντε τραυματίες

Ο οδηγός, ένας άνδρας γύρω στα 60, συνελήφθη, ενώ η αστυνομία επιβεβαίωσε ότι κανενός από τους τραυματίες η ζωή δεν βρίσκεται σε κίνδυνο.

Σε βίντεο από τη στιγμή του συμβάντος φαίνεται το μαύρο όχημα σφηνωμένο πάνω σε ένα κολωνάκι, ενώ αστυνομικοί περιθάλπουν ένα άτομο που φαίνεται να έχει παγιδευτεί από κάτω.

«Δεν αντιμετωπίζεται ως τρομοκρατική ενέργεια»

Εκπρόσωπος της αστυνομίας δήλωσε: «Η αστυνομία κλήθηκε στην οδό St. Ann’s Road, στις 18.10 την Πέμπτη 25 Αυγούστου, μετά από αναφορές για σύγκρουση αυτοκινήτου με ομάδα πεζών.

Αστυνομικοί βρίσκονται στο σημείο, μαζί με την υπηρεσία ασθενοφόρων του Λονδίνου και την υπηρεσία αεροδιακομιδής.

Είναι κατανοητό ότι πέντε άτομα έχουν υποστεί τραυματισμούς και έχουν περιθάλπεται από τους εργαζόμενους στις υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης. Σε αυτό το πρώιμο στάδιο τα τραύματά τους δεν πιστεύεται ότι είναι απειλητικά για τη ζωή ή ότι αλλάζουν τη ζωή τους.

Ο οδηγός του αυτοκινήτου, που πιστεύεται ότι είναι γύρω στα 60, έχει συλληφθεί από την αστυνομία. Οι αστυνομικοί ερευνούν τις συνθήκες.

Δεν αντιμετωπίζεται ως τρομοκρατική ενέργεια».

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Οι Ουκρανοί αιφνιδίασαν ξανά την ρωσική αεράμυνα κτυπώντας Κούρσκ και Ντονιέτσκ-Κινδυνεύει και η Μόσχα αναρωτιούνται Ρώσοι ειδικοί (Βίντεο)

Η Ουκρανία κάνει χρήση σοβιετικής εποχής μη επανδρωμένων εναερίων οχημάτων-UAV Tupolev Tu-141 Strizh (πύραυλος τύπου...