Κόσμος

Τουρκία: Στη Διοίκηση του Λιμενικού Σώματος παραδόθηκαν 164 σκάφη

164 εγχώρια και εθνικά σκάφη παραδόθηκαν στη Διοίκηση του Λιμενικού Σώματος.

Ο υπουργός Εσωτερικών Süleyman Soylu δήλωσε ότι 164 εγχώρια και εθνικά σκάφη παραδόθηκαν στη Διοίκηση του Λιμενικού Σώματος και στη Ναυτική Αστυνομία.

"Έχουμε διαθέσει συνολικά 164 σκάφη στις δυνάμεις μας, 107 στη Διοίκηση του Λιμενικού Σώματος και 57 στις αστυνομικές μας ομάδες. Εύχομαι τα σκάφη μας, τα οποία διαθέτουν πολλά χαρακτηριστικά, να είναι ωφέλιμα τόσο για τη χώρα μας όσο και για το έθνος μας".

Η Διοίκηση του Λιμενικού Σώματος χρησιμοποιεί το εγχώριο UAV UÇBEY


Προκειμένου να αυξηθούν οι δυνατότητες έρευνας και διάσωσης της Διοίκησης του Λιμενικού Σώματος, το σύστημα μη επανδρωμένου εναέριου οχήματος (UAV) UÇBEY της BİYOTEKSAN απογράφηκε το 2021. Στο πλαίσιο αυτό, προμηθεύτηκαν δύο συστήματα μη επανδρωμένου εναέριου οχήματος (UAV) UÇBEY UNDER CLOUD VTOL, προκειμένου να αποτρέψουν παράνομες δραστηριότητες στη θάλασσα και να καλύψουν αποτελεσματικότερα τις ανάγκες εναέριας αναγνώρισης στη διαχείριση φυσικών καταστροφών.

Η BİYOTEKSAN, η οποία συνεχίζει να εργάζεται κυρίως για την κάλυψη των εγχώριων αναγκών της Τουρκίας, συνεχίζει επίσης τις προσπάθειές της να συμβάλει στο εθνικό κεφάλαιο εξάγοντας τις λύσεις της στη διεθνή αγορά. Στην επιχείρηση κατά την οποία εξουδετερώθηκαν 2 τρομοκράτες στις αγροτικές περιοχές της περιοχής Artuklu του Mardin στις 23 Οκτωβρίου 2021, το UÇBEY UAV παρείχε άμεση μεταφορά εναέριας εικόνας στα επίγεια στοιχεία.

Το μη επανδρωμένο εναέριο όχημα (UAV) UÇBEY cloud, που αναπτύχθηκε για τις ανάγκες των υπηρεσιών επιβολής του νόμου, μπορεί να χρησιμοποιηθεί ευέλικτα με τη δυνατότητα κάθετης απογείωσης και προσγείωσης (VTOL). Με άνοιγμα φτερών 3,5 μέτρα και βάρος απογείωσης 22 kg, το UÇBEY UAV μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε αποστολές αναγνώρισης και επιτήρησης με το σύστημα IGK gimbal. Μπορεί να παραμείνει στον αέρα για 3 ώρες με τους ηλεκτροκινητήρες του.

Η σειριακή παραγωγή του UAV UÇBEY, που αναπτύχθηκε από την Τουρκική Εθνική Αστυνομία, ξεκίνησε σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα. Το σύστημα, το οποίο είναι πλήρως ηλεκτρικό και τροφοδοτείται από οικιακή μπαταρία, αναπτύχθηκε με υψηλό ποσοστό εντοπισμού. Το σύστημα, το οποίο έχει χρήστες τόσο στον δημόσιο όσο και στον ιδιωτικό τομέα, έχει επίσης σημειώσει σημαντική πρόοδο στις εξαγωγές.

Το σύστημα, για το οποίο έχουν υποβληθεί αιτήματα από το εξωτερικό, έχει αναπτυχθεί έτσι ώστε να μπορεί να χρησιμοποιηθεί από ναυτικές δυνάμεις καθώς και από τοπικές αστυνομικές δυνάμεις και στρατιωτικές μονάδες. Ομοίως, το σύστημα δοκιμάστηκε προηγουμένως για να απογειωθεί και να προσγειωθεί σε πλοίο, και οι δοκιμές ολοκληρώθηκαν με επιτυχία.

Η έλλειψη ενός UAV με δυνατότητα κάθετης απογείωσης και προσγείωσης (VTOL) που να μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε ναυτικά συστήματα ήταν ένα ζήτημα που είχε εκφραστεί σε διάφορα μέσα ενημέρωσης για μεγάλο χρονικό διάστημα και το οποίο επίσης είχε σοβαρή ανάγκη στον κόσμο. Με αυτή τη δυνατότητα, το UÇBEY, που αναπτύχθηκε από την BİYOTEKSAN, όχι μόνο καλύπτει ένα σημαντικό κενό, αλλά παρέχει επίσης ένα σημαντικό πλεονέκτημα έναντι των ανταγωνιστών του με αυτή τη δυνατότητα.

 

 

 

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Τρομερά πλήγματα! Εσπευσμένη παρουσία Ακάρ λόγω Βατερλό-Μόλις ανακοινώθηκε χερσαία επίθεση στη Συρία οι Κούρδοι χτύπησαν (Βίντεο)

Εξουδετερώθηκαν 3 τουρκικά τεθωρακισμένα οχήματα και δεκάδες στρατιώτες-Περίεργο τουρκικό βίντεο με υποτιθέμενους...