Κόσμος

Ο Μακρόν σε διακοπές: Κάνει γυμνόστηθος κανό-"Βροχή" τα σχόλια στα social media

Oι φωτογραφίες που κυκλοφόρησαν δείχνουν τον Εμανουέλ Μακρόν να κάνει κανό, ενώ τα γαλλικά ΜΜΕ σχολιάζουν ότι δεν φορά μπλούζα και ότι είναι μόνος.

 

Όπως αναφέρει το Paris Match οι ολιγοήμερες διακοπές του Εμανουέλ Μακρόν θα είναι ημέρες εργασίας. Ο Γάλλος πρόεδρος βρίσκεται στο κάστρο εδώ και μια εβδομάδα και φωτογραφήθηκε σε ένα κανό που είχε τα χρώματα της γαλλικής σημαίας. Κωπηλάτησε περίπου 20 λεπτά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Το προεδρικό ζεύγος έφτασε στο κάστρο Μπεργκανσόν στις 29 Ιουλίου, εκεί που συνηθίζουν να κάνουν τις διακοπές τους από το 2017. Το περιβάλλον του Εμανουέλ Μακρόν διευκρίνισε ότι ο πρόεδρος «θα μελετήσει σημαντικά θέματα και θα προετοιμάσει το φθινόπωρο». Μεταξύ των θεμάτων που θα μελετήσει βρίσκεται το σχέδιο μείωσης της κατανάλωσης ενέργειας και η πάταξη της ανεργίας, αναφέρει το Γαλλικό Πρακτορείο Ειδήσεων.

Ας σημειωθεί ότι τη Δευτέρα, 1η Αυγούστου, ο Εμανουέλ Μακρόν συνομίλησε επί 1,5 ώρα με τον Ουκρανό πρόεδρο Βολοντίμιρ Ζελένσκι.

Η εμφάνιση του Γάλλου προέδρου με κανό έδωσε την ευκαιρία σε χρήστες των social media να κάνουν λογοπαίγνια, αλλά και πολλά αρνητικά σχόλια.

«Ο Εμανουέλ Μακρόν δεν έχει χρήματα να πάει διακοπές όπως όλοι οι Γάλλοι γι'αυτό και πηγαίνει στο κάστρο Μπρεγκανσόν».

Άλλοι αποκαλύπτουν φωτογραφίες με τον Εμανουέλ Μακρόν να πέφτει με το κανό στα βράχια<

«Ο Μακρόν κωπηλατεί, οι Γάλλοι σε γαλέρα», γράφει κάποιος.

 

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

f35
Ελληνοτουρκικά 0

Η Ισραηλινή επίθεση στο Κατάρ "σκότωσε" την πώληση των Αμερικανικών F-35 στην Τουρκία - Η Ελλάδα θα συνεχίσει να έχει "το πάνω χέρι" στο Αιγαίο

Έχοντας η Πολεμική Αεροπορία μας το πάνω χέρι στο Αιγαίο, θα αποτελούσε ισχυρότατο ανασχετικό παράγοντα στα επιθετικά -...