Κόσμος

Ινδία: Πυρκαγιά σε νοσοκομείο – Εννέα νεκροί και οκτώ τραυματίες

Εννέα άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους και άλλοι οκτώ τραυματίστηκαν σοβαρά κατά την πυρκαγιά που ξέσπασε σήμερα 1 Αυγούστου, σε ιδιωτικό νοσοκομείο στην πολιτεία Μάντια Πραντές της κεντρικής Ινδίας.

Όσον αφορά τα θύματα, πρόκειται για τέσσερις ασθενείς, τέσσερα μέλη του προσωπικού, ενώ μία σορός δεν έχει ταυτοποιηθεί ακόμη.

Την ώρα που ξέσπασε η πυρκαγιά, πιστεύεται ότι περίπου 150 άνθρωποι βρίσκονταν μέσα στο τριώροφο νοσοκομείο στην πόλη Τσαμπαλπούρ, 1.094 χιλιόμετρα μακριά από τη Μουμπάι. Σύμφωνα με τον επικεφαλής της τοπικής αστυνομίας, η επιχείρηση απεγκλωβισμού ολοκληρώθηκε και δεν υπάρχουν άνθρωποι παγιδευμένοι στο κτίριο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ενενήντα πυροσβέστες έδωσαν μάχη με τις φλόγες και κατάφεραν να σβήσουν τη φωτιά, η οποία ξέσπασε πιθανότατα εξαιτίας βραχυκυκλώματος, σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις των ινδικών αρχών.

Οι αρχές της ομοσπονδιακής πολιτείας ανακοίνωσαν πως θα δοθεί αποζημίωση 6.332 δολαρίων στις οικογένειες κάθε ενός από τα θύματα της πυρκαγιάς.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

"Αποσυνδέστε αμέσως το Wi-Fi" Τι τρομερό διαπίστωσαν οι ρωσικές μυστικές υπηρεσίες κατά την επίθεση κατά των στρατιωτικών αεροδρομίων

Ποιες διαπιστώσεις και τρομερά συμπεράσματα αφορούν σαφώς την ελληνική πολεμική μηχανή σε περίπτωση ελληνοτουρκικής...
Ένοπλες Συρράξεις 0

Νέα έκρηξη σε σιδηροδρομική γραμμή του Βορονέζ προκάλεσε σοβαρές ζημιές -Πεσκόφ: Ο Πούτιν δήλωσε ότι η Ρωσία θα απαντήσει με πάταγο στο Κίεβο

Ρώσος Στρατηγός Karakaev: «Ο Oreshnik μπορεί να χτυπήσει οπουδήποτε στην Ευρώπη»- Η Ρωσία είναι έτοιμη. Τα αντίποινα...