Κόσμος

Βρετανία: Απεργιακές κινητοποιήσεις αποφάσισαν οι εργαζόμενοι στα τρένα

Οι μηχανοδηγοί οκτώ βρετανικών σιδηροδρομικών εταιρειών ψήφισαν σήμερα υπέρ της έναρξης απεργιακών κινητοποιήσεων με μισθολογικά αιτήματα, όπως ανακοίνωσε το συνδικάτο τους.

Η Ένωση Μηχανοδηγών και Θερμαστών (ASLEF) ανέφερε ότι τα μέλη της στις εταιρείες Arriva Rail London, Chiltern Railways, Great Western, LNER, Northern Trains, Southeastern, TransPennine Express και West Midlands Trains ψήφισαν υπέρ της απεργίας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

«Δεν πιστεύουμε ότι είμαστε κάτι το ξεχωριστό. Πιστεύουμε ότι κανένας εργαζόμενος σε αυτήν τη χώρα δεν θα πρέπει να ανέχεται μειώσεις μισθού, χρόνο με τον χρόνο, επειδή η κυβέρνηση επέτρεψε να αυξηθεί ο πληθωρισμός», ανέφερε ο Μικ Γουίλαν, ο γενικός γραμματέας της ASLEF.

Δεν έχει γίνει γνωστό ακόμη πότε θα προχωρήσουν στην απεργία οι εργαζόμενοι στα τρένα.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Στρατός Ξηράς 0

Το ελληνικό σύστημα LASER “Μινώταυρος” έγινε αντικείμενο έρευνας ξένων εταιρειών-Εξουδετερώνει στόχους άνω των 23000 ποδών (Βίντεο)

Θα τοποθετηθεί σε νησιά μικρονήσους κατά τουρκικών drone-Σούκος : Πρέπει να τα τοποθετήσουμε τα συστήματα στα νησιά για...
Ελληνοτουρκικά 0

Φρενίτιδα στον τουρκικό Τύπο: Οι Έλληνες αναβάθμισαν τους πολλαπλούς εκτοξευτές RM-70 και από την Ρόδο-Απειλούν πλέον την Μαρμαρίδα (Βίντεο)

Τα σενάρια επιστημονικής φαντασίας των Τούρκων μυρίζουν πιθανή προβοκάτσια το επόμενο διάστημα στο Αιγαίο