Κόσμος

Μακελειό στη Νότια Αφρική: Τουλάχιστον 14 νεκροί απο πυροβολισμούς σε μπαρ

Μια μαζική επίθεση με πυροβολισμούς σε κέντρο διασκέδασης στο προάστιο Σοβέτο του Γιοχάνεσμπουργκ άφησε πίσω 14 νεκρούς και τρεις ακόμη να νοσηλεύονται σε κρίσιμη κατάσταση, σύμφωνα με τις Αρχές.

Η αστυνομία λέει ότι διερευνά αναφορές για μια ομάδα ανδρών που έφτασε με ένα μίνι λεωφορείο-ταξί και άνοιξε πυρ εναντίον των θαμώνων του μπαρ αργά το βράδυ του Σαββάτου. Η αστυνομία κάνει έρευνες για να διαπιστώσει τα κίνητρα του μακελειού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

«Η πρωτογενής έρευνα δείχνει ότι αυτοί οι άνθρωποι διασκέδαζαν εδώ, σε μια εξουσιοδοτημένη ταβέρνα που λειτουργούσε τις σωστές ώρες», είπε στο Associated Press. «Ξαφνικά άκουσαν πυροβολισμούς και προσπάθησαν να βγουν έξω από την ταβέρνα. Δεν έχουμε τις πλήρεις λεπτομέρειες αυτή τη στιγμή για το ποιο είναι το κίνητρο και γιατί στόχευσαν αυτούς τους ανθρώπους», είπε.

«Μπορείτε να δείτε ότι χρησιμοποιήθηκε πυροβόλο όπλο υψηλού διαμετρήματος και πυροβολούσαν τυχαία. Μπορείτε να δείτε ότι όλοι αυτοί οι άνθρωποι πάλευαν να βγουν από την ταβέρνα», πρόσθεσε.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μέση Ανατολή 0

Ζωντανή Ενημέρωση: Συναγερμός στη βρετανική βάση στο Ακρωτήρι της Κύπρου, ήχησαν σειρήνες -Αναφορές ότι χιλιάδες Κούρδοι μαχητές μπήκαν στο Ιράν

Συναγερμός στο Ακρωτήρι λόγω απειλής σε εξέλιξη-Το Κουβέιτ ανακοινώνει απαγόρευση εξαγωγής όλων των ειδών τροφίμων-Πάνω...
Δένδιας - Κυπρος
Κύπρος 0

Γιατί τρίζει η τουρκική θέση στην Κύπρο: Η δήλωση βόμβα από Δένδια για κατοχικό στρατό και η ανακοίνωση της Άγκυρας για τους Τουρκοκύπριους

Η δήλωση Δένδια για απόσυρση 40.000 Τούρκων στρατιωτών από το νησί προκαλεί οργή στην Τουρκία που ξέρει ότι μετά τον...