Κόσμος

Κοπεγχάγη: Ελληνίδα ήταν στο εμπορικό κέντρο την ώρα της επίθεσης–Κρύφτηκε όταν ο δράστης άνοιξε πυρ

Μία Ελληνίδα ήταν στο εμπορικό κέντρο της Κοπεγχάγηςτην ώρα της επίθεσης ενός ένοπλου δράστη ο οποίος σκότωσε τρεις ανθρώπους. «Αν δείτε ειδήσεις μην ανησυχείτε. Είμαι καλά και ασφαλής», είπε η κοπέλα στους συγγενείς της στη Σύρο.

Σύμφωνα με το cyclades24.gr η Ιωάννα Φρέρη, η οποία έχει καταγωγή από τη Σύρο και γεννήθηκε στη Δανία, εργάζεται στο εμπορικό κέντρο που έγινε η επίθεση και συγκεκριμένα σε 24ωρο Super Market.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Τη στιγμή που ο δράστης άνοιγε πυρ η νεαρή βρίσκονταν εντός του εμπορικού κέντρου και αρχικά κατάφερε να κρυφτεί, ενώ στη συνέχεια απεγκλωβίστηκε με ασφάλεια, στέλνοντας μήνυμα στους συγγενείς της να μην ανησυχούν.

Ο πατέρας της Ιωάννας Φρέρη μίλησε στο τοπικό Μέσο επιβεβαιώνοντας πως η κόρη του ήταν εντός του εμπορικού κέντρου τη στιγμή της ένοπλης επίθεσης και μόλις ο δράστης συνελήφθη.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Συνεντεύξεις 0

Ναύαρχος Τσαϊλάς στο ΠΕΝΤΑΠΟΣΤΑΓΜΑ με αφορμή το UFUK: Να ενεργοποιηθούν γρήγορα τα ελικόπτερα ROMEO, τα εκσυγχρονισμένα αεροσκάφη P-3 ORION και τα μη επανδρωμένα Alpha 900 για το Π.Ν.

Με την ενεργοποίηση του πλοίου ηλεκτρονικού πολέμου, οι συντάκτες της τουρκικής στρατηγικής πλέον έχουν τη δυνατότητα...