Κόσμος

Στα τουρκικά μίλησε ο Τζόνσον... χαρές ο Ερντογάν! (Βίντεο)

Google Logo Προσθέστε το pentapostagma.gr ως προτιμώμενη πηγή στα αποτελέσματα αναζήτησης στην Google.

Αρχηγοί κρατών και κυβερνήσεων των χωρών μελών του ΝΑΤΟ ξεκίνησαν τις συνεδριάσεις τους στο πλαίσιο της συνόδου κορυφής που πραγματοποιήθηκε στη Μαδρίτη, την πρωτεύουσα της Ισπανίας.

Πριν από την πρώτη συνεδρίαση στο Συνεδριακό Κέντρο IFEMA, ο Πρόεδρος Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, ο Πρόεδρος των ΗΠΑ Τζο Μπάιντεν και ο Γενικός Γραμματέας του ΝΑΤΟ Γενς Στόλτενμπεργκ είχαν μια συνομιλία.

Ο Βρετανός πρωθυπουργός Μπόρις Τζόνσον συνάντησε τον Ερντογάν και τον Μπάιντεν μιλώντας τουρκικά.

Οι ηγέτες ξέσπασαν σε γέλια όταν ο Τζόνσον είπε «πολύ ωραία» στα τούρκικα κατά τη διάρκεια της συνομιλίας.

 
 
 
 
Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ελληνοτουρκικά 0

Πάμε για σύγκρουση-Η έγκριση του Τουρκολιβυκού μνημονίου από τη Βουλή των Αντιπροσώπων στην Λιβύη φέρνει πολεμική κρίση Ελλάδος-Τουρκίας;

Οι Τούρκοι θα επιχειρήσουν στρατιωτικά να κεφαλοποιήσουν αυτήν την έγκριση των Λίβυων στο πεδίο κατά της Ελλάδος