Κόσμος
Ενημερώθηκε στις:

Γαλλία: Επικίνδυνος κακοποιός που καταζητείτο πιάστηκε στην Αλβανία-Επιχείρησε να περάσει στην Ελλάδα

Από την Αλβανία επιχείρησε να περάσει στο ελληνικό έδαφος ένας αλλοδαπός, αλλά οι αστυνομικοί του Τμήματος Διαβατηριακού Ελέγχου στην Κακαβιά διαπίστωσαν ότι ήταν διεθνώς διωκόμενος με καταδίκη για βαριά αδικήματα στην Γαλλία και τον παρέδωσαν σε άνδρες της Ασφαλείας Ιωαννίνων.

Κατά τον έλεγχο των στοιχείων του αλλοδαπού, διαπιστώθηκε ότι σε βάρος του είχε εκδοθεί Ευρωπαϊκό Ένταλμα Σύλληψης των γαλλικών αρχών για νομιμοποίηση εσόδων από εγκληματική δραστηριότητα, ένοπλη ληστεία, συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση και διακεκριμένες κλοπές, με συνολική ποινή φυλάκισης 15 ετών. Έτσι, συνελήφθη και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Εφετών Ηπείρου που δρομολογεί την έκδοσή του στην Γαλλία.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Στη φυλακή γυναίκα που διακινούσε μετανάστες

Καταδικαστική απόφαση του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων Βορείου Αιγαίου για παράνομη διακίνηση μεταναστών εκκρεμούσε σε βάρος μιας Ελληνίδας, που συνελήφθη στην Ερέτρια της Εύβοιας από αστυνομικούς του τοπικού τμήματος. Η γυναίκα, στην οποία είχε επιβληθεί ποινή κάθειρξης έξι ετών και χρηματική ποινή 10.000 ευρώ, οδηγήθηκε στις φυλακές με εντολή του εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Χαλκίδας.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ