Κόσμος

Θρίλερ στο Μεξικό: Εντοπίστηκε διαμελισμένο πτώμα σε βαρέλι-Ήταν μέλος καρτέλ

Ένα από τα πλέον έμπιστα άτομα του καρτέλ ναρκωτικών του «El Chapo» βρέθηκε άγρια δολοφονημένο στην πόλη Τσιουάουα του Μεξικού.

Η σορός ήταν διαμελισμένη μέσα σε ένα σιδερένιο βαρέλι, το οποίο μάλιστα ανακάλυψαν τυχαία παιδιά τα οποία έπαιζαν κοντά στο σημείο.

Αμέσως υπήρξε κινητοποίηση και τα ευρήματα προκάλεσαν σοκ ακόμη και στους έμπειρους αστυνομικούς, οι οποίοι έχουν έρθει πολλάκις αντιμέτωποι με τέτοιες περιπτώσεις.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Τα μέλη ήταν τυλιγμένα σε εφημερίδες και χωμένα σε μαύρες σακούλες ενώ υπήρχε και μήνυμα σε ένα χαρτόνι, το οποίο οι Αρχές επέλεξαν να μη δημοσιοποιήσουν.

Τα μεξικανικά Μέσα αναφέρουν πως πρόκειται για έναν από τους εμπειρότερους εκτελεστές του καρτέλ της Σιναλόα, το οποίο «τρέχουν» οι γιοι του «El Chapo» από το 2016, οπότε και συνελήφθη.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Τρόμος στις Βρυξέλλες! Ρώσος Υποπτέραρχος αποκαλύπτει τα νέα τρομερά όπλα του Πούτιν με τα οποία απειλείται η Ευρώπη και οι ηγεσίες της

Όλα αυτά τα οπλικά συστήματα δοκιμάστηκαν επιτυχώς στο ουκρανικό πεδίο μάχης και τώρα θα στραφούν σε υποδομές στην ΕΕ...