Κόσμος
Ενημερώθηκε στις:

Εταιρεία που διοργανώνει κρουαζιέρες προσφέρει επιστροφή χρημάτων αν το πλοίο εξαφανιστεί!

Όπως αναφέρει το ratpack.gr, υπάρχουν πολλές περιπτώσεις για επιστροφή χρημάτων σε πελάτες που δεν έμειναν ευχαριστημένοι από την αγορά που έκαναν. Αλλά μία είναι πιο τρομακτική απ’ όλες. Πρόκειται για μία εταιρεία που διοργανώνει κρουαζιέρες στο Τρίγωνο των Βερμούδων και προσφέρει επιστροφή χρημάτων σε περίπτωση που το πλοίο εξαφανιστεί.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Συγκεκριμένα το κρουαζιερόπλοιο «Prima» ετοιμάζει ταξίδι με προορισμό τις Βερμούδες και ξεκινάει τον ερχόμενο Μάρτιο από τη Νέα Υόρκη. Η τιμή της καμπίνας αγγίζει τα 1.820 δολάρια για δύο μέρες που διαρκεί η κρουαζιέρα. Με την... σκοτεινή ιστορία που ακολουθεί το Τρίγωνο των Βερμούδων, η εταιρεία προσφέρει στους επιβάτες επιστροφή χρημάτων σε περίπτωση που το πλοίο εξαφανιστεί.

«Μην ανησυχείτε ότι μπορεί να εξαφανιστείτε σε αυτή την περιοδεία στο Τρίγωνο των Βερμούδων. Η κρουαζιέρα έχει 100% ποσοστό επιστροφής χρημάτων σε περίπτωση που εξαφανιστεί το πλοίο», αναφέρει η ιστοσελίδα της εταιρείας. Βέβαια εκεί που θα πας δεν ξέρω αν έχουν σημασία τα χρήματα .

Σύμφωνα με τον μύθο πολλά πλοία και αεροπλάνα εξαφανίζονται χωρίς να αφήσουν ίχνη κοντά στην περιοχή του Βόρειου Ατλαντικού. Κάτι που διαψεύδεται από την αμερικανική ακτοφυλακή, οι οποίοι αναφέρουν ότι ο αριθμός είναι ο ίδιος με οποιοδήποτε άλλο μέρος στον κόσμο σε ποσοστιαία βάση.

Να σημειωθεί πως ερευνητές στο Πανεπιστήμιο του Σαουθάμπτον ισχυρίζονται ότι ο λόγος της εξαφάνισης αεροπλάνων και πλοίων, είναι τα τεράστια κύματα ύψους έως και 100 μέτρων.

 

 

 

 

 

 

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Οπλικά συστήματα 0

Ανακούφιση στην Ρωσία για την ελληνική άρνηση παράδοσης Leopard-2 A4-”Η Ελλάδα έχει το μεγαλύτερο στόλο αυτών των αρμάτων μάχης στην ΕΕ”

Ο ρωσικός τύπος αναφέρθηκε με μεγάλα γράμματα στην άρνηση της χώρας μας να βοηθήσει τον ουκρανικό στρατό λόγω τουρκικών...
Ελληνοτουρκικά 0

“Κλειδώνουν την Γαλάζια Πατρίδα”! Ραντάρ ERALP & UMAR με εμβέλεια 450 χλμ και κινητές συστοιχίες Atmaca κατά ελληνικών μονάδων επιφανείας και μαχητικών (Βίντεο)

"Με τους βαλλιστικούς πυραύλους Atmaca με εμβέλεια 250 χλμ και τον στόλο UCAV κλείνουμε όλο το Αιγαίο Πέλαγος" λένε οι...