λιοντάρι
Κόσμος

Τζαμάικα: Υπάλληλος ζωολογικού κήπου «πλήρωσε» με το δάχτυλό του τα παιχνίδια με το λιοντάρι

Ανατριχίλα προκαλεί το βίντεο με τη στιγμή που ένας υπάλληλος ζωολογικού κήπου ακρωτηριάζεται μετά το παιχνίδι που επιχείρησε να κάνει με ένα κλεισμένο στο κλουβί του λιοντάρι μπροστά στα μάτια περίπου 15 ανθρώπων.

Όπως φαίνεται στο βίντεο που κατέγραψε ό,τι συνέβη πριν από λίγες ημέρες στον ζωολογικό κήπο κοντά στην πόλη Σάντα Κρουζ της Τζαμάικα, ο άνδρας «πλήρωσε» με το δάχτυλό του τα επικίνδυνα παιχνίδια του.

Αρχικά ο υπάλληλος του ζωολογικού κήπου βάζει τα δάχτυλά του μέσα από την περίφραξη με το λιοντάρι αρχικά να αδιαφορεί. Κάποια στιγμή, όμως, το πανίσχυρο θηλαστικό έκλεισε τα σαγόνια του με αποτέλεσμα να εγκλωβίσει το δάχτυλο του άνδρα.

Στα δευτερόλεπτα που ακολούθησαν ο υπάλληλος του ζωολογικού κήπου προσπάθησε να απεγκλωβίσει το δάχτυλό του πράγμα που τελικά κατάφερε με αυτόπτες μάρτυρες να λένε ότι είχε κοπεί τελείως το δάχτυλο.

Για τραγική συμπεριφορά εκ μέρους του υπαλλήλου έκανε λόγο η διεύθυνση του ζωολογικού κήπου σε ανακοίνωσή του προσθέτοντας ότι δεν ανταποκρίνεται στους κανόνες ασφαλείας που ισχύουν στην εγκατάσταση.

 

  

  •  
Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ