Κόσμος

Η εκδίκηση μιας 4χρονης: Πέταξε το κινητό του πατέρα της στη θάλασσα γιατί… δεν της έδινε σημασία

Τον γύρο του κόσμου κάνει τις τελευταίες μέρες ένα ξεκαρδιστικό βίντεο, στο οποίο βλέπουμε την 4χρονη κόρη του τραγουδιστή της ραπ Timati, από την Ρωσία, να αρπάζει από τα χέρια το κινητό τηλέφωνο του μπαμπά της και να το πετά στη θάλασσα, σε μία αυθόρμητη πράξη θυμού.

Ο λόγος που η μικρή ήταν εκνευρισμένη είναι επειδή ο μπαμπάς της μιλούσε στο τηλέφωνο και δεν της έδινε σημασία. Έτσι η μικρή θεώρησε ότι έτσι θα ασχοληθεί επιτέλους μαζί της και το κατάφερε… με το παραπάνω!

Το συμβάν καταγράφει η σύντροφος του τραγουδιστή. Αυτός αργότερα το δημοσίευσε στον λογαριασμό του στο Instagram, ωστόσο δεν γνωρίζουμε αν πρόκειται για «στημένο» συμβάν ή όχι.

Αυτό που σίγουρα ξέρουμε είναι, ότι πάρα πολλά παιδάκια θα ήθελαν να ακολουθήσουν το παράδειγμα της μικρής!

 

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ελληνοτουρκικά 0

Το σχέδιο “Ιμπραήμ”σε εξέλιξη - Ελληνίδα πολύτεκνη μητέρα βάζει τα “ γυαλιά” σε υπουργό και πολιτική ελίτ της χώρας για την υπογεννητικότητα

Είμαστε σε πορεία εθνοτικού αφανισμού- Απαιτούνται μέτρα πραγματικής στήριξης της ελληνικής οικογένειας και δραστική...
Ελληνοτουρκικά 0

Αποκάλυψη ΠΕΝΤΑΠΟΣΤΑΓΜΑ-Στα μουλωχτά Τουρκία και Συρία συμμετέχουν σε μυστικές συνομιλίες και συμφωνία για τα θαλάσσια σύνορα

Έρχεται νέος αιφνιδιασμός για Κύπρο-Ελλάδα στην Μεσόγειο ενώ η Ελλάδα κινδυνεύει και από την πλευρά της Λιβύης στην...