Κόσμος
Ενημερώθηκε στις:

Λας Βέγκας: Η στιγμή που λιοντάρι επιτίθεται σε φύλακα-Πως σώθηκε

Τρομακτικές στιγμές έζησαν δύο φύλακες λιονταριών σε ένα ξενοδοχείο στο Λας Βέγκας, όπου πιθανολογείται πως έλαβε χώρα το παρακάτω περιστατικό.

Σύμφωνα με το gazzetta.gr, , στο video που ανέβηκε στο Reddit, διακρίνονται δύο φύλακες να βρίσκονται σε έναν κλειστό χώρο, μαζί με ένα αρσενικό και ένα θηλυκό, με τον νεαρό να κοιτάζει κάπως επίμονα το πρώτο.

Ενώ η κάμερα έχει γυρίσει προς την πλευρά που είναι το άλλο, ξαφνικά ακούγονται ουρλιαχτά και φαίνεται πως το αρσενικό έχει επιτεθεί στον έναν φύλακα, τον οποίο έχει ρίξει κάτω.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Τότε, προς μεγάλη έκπληξη όλων, το θηλυκό εμφανίζεται και το σπρώχνει προκειμένου να αφήσει το υποψήφιο θύμα του, όπως και γίνεται τελικά.

Μάλιστα, την ώρα που ο νεαρός φύλακας επιχειρεί να φύγει από το κλουβί, το θηλυκό σχεδόν κυνηγάει το αρσενικό, προκειμένου να μην του επιτεθεί ξανά.

https://www.reddit.com/r/nextfuckinglevel/comments/uqhjh5/this_zookeeper_made_the_mistake_of_making_eye/?utm_source=share&utm_medium=web2x&context=3

 

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ελληνοτουρκικά 0

Τι σημαίνει για τα ελληνοτουρκικά το γεγονός πως το 1/5 των τουρκικών στρατηγικών μεταφορικών αεροσκαφών Α-400 βρίσκεται εγκλωβισμένο στην Ουκρανία

Η ύπαρξη πολλών ομάδων πολιτοφυλακής που πολεμούν για λογαριασμό της Ουκρανίας και της Ρωσίας, όπου σχεδόν όλες...