Κόσμος

Το υπ. Υγείας της Αυστραλίας δεν μπορεί να ορίσει τι είναι γυναίκα

Εκεί, ο γερουσιαστής Alex Antic ρώτησε αν θα μπορούσε να πάρει έναν ορισμό για τη λέξη "γυναίκα". Μια απλή ερώτηση, αλλά από την άλλη πλευρά επικράτησε «νεκρική» σιγή.

Ο Alex Antic, γερουσιαστής του Φιλελεύθερου Κόμματος από την Αυστραλία, έκανε μια ερώτηση κατά τη διάρκεια ειδικής συνεδρίασης της αυστραλιανής Γερουσίας, η οποία είναι εύκολο να απαντηθεί από τους περισσότερους ανθρώπους. "Θέλω να κάνω μια ερώτηση στην οποία μέχρι στιγμής, λόγω της γραφειοκρατίας εδώ, δεν έχω πάρει απάντηση. Μπορεί κάποιος να μου δώσει τον ορισμό του τι ακριβώς είναι μια "γυναίκα;". Δεδομένου ότι μπροστά του καθόταν μια ομάδα αντιπροσώπων από το Υπουργείο Υγείας, θα περίμενε κανείς ότι αυτό θα απαντιόταν εύκολα. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Εκτός από κάποια περίεργα βλέμματα και έναν βήχα που έσπασαν την «νεκρική» σιγή, δεν υπήρξε καμία αντίδραση. «Ελάτε τώρα». Ο ίδιος ο ορισμός του άνδρα και της γυναίκας. Κάποιος;" είπε ο γερουσιαστής Antic.

"Νομίζω ότι μπορεί να υπάρχουν διαφορετικοί ορισμοί. Θα απαντήσω στην ερώτησή σας αργότερα", είπε ο καθηγητής Μέρφι. 

Ο γερουσιαστής Antic απάντησε με δυσπιστία. "Θα μου πείτε αργότερα τι είναι γυναίκα;" Ωστόσο, ο Μέρφι δεν θέλησε να απαντήσει. "Αυτή είναι μια ασαφής έννοια, θα σας δώσω τον ορισμό μας αργότερα". 

https://twitter.com/OzraeliAvi/status/1511592396475465731?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1511592396475465731%7Ctwgr%5E%7Ctwcon%5Es1_&ref_url=https%3A%2F%2Fpalnws.be%2F2022%2F04%2Fvideo-australisch-ministerie-van-volksgezondheid-kan-geen-definitie-geven-voor-vrouw%2F

 

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ