Κόσμος

Σοκάρει ο Μαικλ Φλιν: Ο Μ. Γκέιτς, ο Τ. Σόρος και ο Κ. Σβάμπ μας ''φυτεύουν'' συσκευές παρακολούθησης...(Βίντεο)

Αμερικανός στρατηγός εν αποστρατεία και πρώην Σύμβουλος Εθνικής Ασφάλειας των ΗΠΑ Μάικλ Φλιν ισχυρίζεται ότι υπάρχει μια συνωμοσία για να επιφέρει τη «Νέα Παγκόσμια Τάξη» τοποθετώντας συσκευές παρακολούθησης κάτω από το δέρμα των ανθρώπων.

Ο Φλιν μίλησε στον Clay Clark του The X22 Report και ισχυρίστηκε ότι ο εκτελεστικός πρόεδρος του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ Klaus Schwab , ο ιδρυτής της Microsoft Μπιλ Γκέιτς και ο Τζορτζ Σόρος συμμετέχουν στο ύπουλο, υποτιθέμενο σχέδιο.

Ο Φλιν ισχυρίστηκε ότι όσοι εμπλέκονται στη συνωμοσία ετοιμάζονται να ξεκινήσουν μια «τέταρτη βιομηχανική επανάσταση που την περιγράφει ο Klaus Schwab». Ο Flynn αναφερόταν στο βιβλίο του Klaus όπου συζήτησε πώς η τεχνολογική πρόοδος θα οδηγήσει σε κοινωνικό αντίκτυπο καθώς η τεχνολογία αλλάζει τον τρόπο λειτουργίας του κόσμου.

https://twitter.com/i/status/1508078540696211456
 
Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ρωσία 0

Αιφνιδίασε και πάλι την δύση ο Πούτιν - Το ρωσικό πυραυλικό σύστημα αεράμυνας S-500 ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ καταστρέφει πλέον υπερηχητικούς στόχους από ΗΠΑ

Η δοκιμή έγινε προχθές στην Ρωσική επικράτεια - Η κίνηση αφορά ξεκάθαρα μέτρα κατά του σεναρίου μιας αμερικανο-ρωσικής...