Κόσμος

Βασίλισσα Ελισάβετ: Επιστρέφει στα καθήκοντά της μετά τη νόσησή της με κορονοϊό

Λίγες ημέρες μετά την περιπέτειά της με τον κορονοϊό η βασίλισσα Ελισάβετ επιστρέφει σταδιακά στα καθήκοντά της. Σύμφωνα με ανακοίνωση που εξέδωσε το παλάτι, την Τρίτη (01/03) συμμετείχε σε δυο διαδικτυακές ακροάσεις με ξένους πρεσβευτές.

Η 95χρονη μονάρχης συνεχίζει να βρίσκεται στο Κάστρο του Ουίνδσορ και σήμερα πραγματοποίησε ακροάσεις με τους πρέσβεις Ανδόρρας και Τσαντ στο Ηνωμένο Βασίλειο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Πριν από 9 ημέρες, το παλάτι ανακοίνωσε ότι η 95χρονη μονάρχης βγήκε θετική στον κορονοϊό ενώ την ίδια μέρα παρουσίαζε «ήπια συμπτώματα που έμοιαζαν με κρυολόγημα». Επιβεβαιώθηκε ότι λάμβανε «ιατρική φροντίδα» και μια βασιλική πηγή πρόσθεσε ότι υπήρξε διασπορά του ιού μεταξύ της ομάδας της βασίλισσας στο Ουίνδσορ. Μάλιστα, όπως έγινε γνωστό, συνέχισε να ασκεί «ελαφρά καθήκοντα» όπως η διαχείριση εγγράφων στα ιδιαίτερα διαμερίσματά της.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

su25-rosia
Ένοπλες Συρράξεις 0

Καταστροφικό εναέριο ατύχημα πάνω από την Ουκρανία! Ρωσικό Su-25 «κατέρριψε» κατά λάθος άλλο ρωσικό Su-25 που πετούσε δίπλα του -Δείτε το βίντεο

Ένα τρομερό ατύχημα συνέβη εχθές πάνω από το Ντονιέτσκ, με αποτέλεσμα την καταστροφή ενός ρωσικού επιθετικού...
ΗΠΑ 0

Τυχαίο γεγονός ή προειδοποίηση προς τον Τραμπ;-Πέντε παραβιάσεις του εναέριου χώρου σε μία ημέρα στη ζώνη απαγόρευσης πτήσεων του Προέδρου των ΗΠΑ

Είναι γεγονός ότι χάρη στην πολιτική του ο Τραμπ τόσο στο εσωτερικό των ΗΠΑ, όσο και Διεθνώς, έχει αποκτήσει πολλούς...