Κόσμος
Ενημερώθηκε στις:

Χανιά: 47χρονος δέχθηκε άγρια επίθεση και τυφλώθηκε-«Μου έσκαψε το μάτι»

Ένα απίστευτο περιστατικό συνέβη στα Χανιά όταν ένας 47χρονος άνδρας δέχθηκε άγρια επίθεση στα μάτια όταν ο 24χρονος δράστης θεώρησε πως έγινε φασαρία και πώς το θύμα τον… στραβοκοίταξε. Ο 47χρονος καταγγέλλει ότι ο δράστης έβαλε στοχευμένα τα δάχτυλά του στα μάτια του θύματος με αποτέλεσμα να τον τυφλώσει στο αριστερό μάτι, ζημιά η οποία, σύμφωνα με τους γιατρούς είναι μη αναστρέψιμη. 

Σύμφωνα με το Mega, o 47χρονος είχε βγει με την παρέα του σε ένα καφενείο στα Χανιά το βράδυ των Φώτων. Εκεί κάποιος προσφέρθηκε να τους κεράσει, η ώρα όμως ήταν περασμένη και ήθελαν να φύγουν. Λίγες φωνές παραπάνω, έκαναν μια παρέα περαστικών να επέμβει, με τον 47χρονο να δέχεται σφοδρή επίθεση.

«Σταματήσανε αυτοί γιατί θεωρήσανε ότι γινότανε φασαρία. Με κοίταξε ένας από αυτούς και μου λέει: “Γιατί με κοιτάς έτσι;”. Εγώ είπα λοιπόν στον φίλο μου: “Πάμε να φύγουμε”. Κατάλαβα ότι υπήρχε πρόθεση για φασαρία και όταν ξεκινήσαμε να φύγουμε γύρισα εγώ και μου έκανε επίθεση από πίσω μέσα στα μάτια μου και στα δύο. Το ένα με το χέρι μου το έβγαλα, το άλλο με είχε πληγώσει ήδη» σημείωσε το θύμα.

Ο 24χρονος δράστης, άγνωστος για τον 47χρονο του επιτέθηκε με τέτοιο τρόπο, που κατάφερε να τον τυφλώσει από το αριστερό του μάτι. Χωρίς να τον τραυματίσει σε άλλο μέρος του σώματος, έβαλε στοχευμένα τα δάχτυλά του κατευθείαν στα μάτια, πάνω από δύο φορές.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

«Με τραβούσανε εμένα και μου έβαλε το δάχτυλό του μέσα στο μάτι, δηλαδή μου το έσκαψε το μάτι τελείως, με τύφλωσε τελείως. Μου ξαναεπιτέθηκε αυτός, ξανά στο μάτι, τον έπιασα του έκανα κεφαλοκλείδωμα να τον ηρεμήσω, αλλά ωστόσο μου επιτέθηκαν και οι άλλοι. Εμένα με τραβούσαν, δεν μου επιτέθηκαν, δεν με χτυπήσαν, απλά με τραβούσαν για να ξεφύγει αυτός. Είχε πρόθεση να μου κάνει σοβαρή ζημιά, καταλαβαίνω να με σκοτώσει κιόλας, δεν ξέρω» συμπλήρωσε.

Επικράτησε ένταση για αρκετά λεπτά, ενώ ο 47χρονος προσπαθούσε να ξεφύγει από τα χέρια του νεαρού δράστη, ο οποίος τα είχε βάλει μαζί του, αφού θεώρησε ότι προηγουμένως τσακωνόταν με τον φίλο του για το κέρασμα.

Μη αναστρέψιμη η ζημιά στο μάτι

Η ζημιά που προκάλεσε στο μάτι του 47χρονου σύμφωνα με τους γιατρούς είναι μη αναστρέψιμη. Μετά από αρκετές προσπάθειες και σχεδόν έναν μήνα αργότερα, το θύμα της ανεξήγητης επίθεσης προσπαθεί να σταθεί στα πόδια του.

«Δεν βλέπω καθόλου, κόπηκε το οπτικό νεύρο από πίσω, έχει γίνει τρία κομμάτια το μάτι, μου κάνανε περίπου γύρω στα 50 ράμματα εσωτερικά, προσπαθώ να κρατήσω το μάτι για να
μην μπει κάποιο μόσχευμα» πρόσθεσε ο 47χρονος.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ