Κόσμος

Σάλος στον αυστριακό στρατό από Τουρκικής καταγωγής πολίτες που είναι μέλη των “Γκρίζων Λύκων”

Ένα βίντεο στο TikTok προκάλεσε σάλο στις ένοπλες δυνάμεις της Αυστρίας. Νεαροί τουρκικής καταγωγής με στολή αυστριακού στρατιώτη κάνουν τον περιβόητο και απαγορευμένο στην Αυστρία δια νόμου χαιρετισμό των Γκρίζων Λύκων.

Το βίντεο γυρίστηκε σε ένα θάλαμο στον στρατώνα του Vorarlberg. Τρεις άνδρες, ο ένας μετά τον άλλο, σηκώνουν το δεξί τους χέρι στην κάμερα και δείχνουν το σημάδι της τουρκικής εθνικιστικής εξτρεμιστικής ομάδας «Γκρίζοι Λύκοι».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ένα τέταρτο άτομο τραβάει το βίντεο, το οποίο δεν είναι  ψεύτικο, όπως αποκάλυψε η έρευνα της αυστριακής εφημερίδας «Krone».

Άμεσα υποβλήθηκε ποινική δίωξη στους Τέσσερις στρατεύσιμους  από το στρατόπεδο Jägerbataillon 23 στο Bludesch (Vorarlberg).

Ο Μίκαελ Μπάουερ, εκπρόσωπος του αυστριακού υπουργείου Άμυνας, επιβεβαιώνει ότι έχουν ήδη ληφθεί πειθαρχικά μέτρα και έχουν ασκηθεί ποινικές διώξεις, ενώ στην υπόθεση έχει εμπλακεί και το γραφείο της αυστριακής αντικατασκοπείας και της  κρατικής ασφάλειας, που διεξάγουν έρευνες.

Αυτό δεν ήταν το πρώτο περιστατικό αυτού του είδους στον αυστριακό στρατό.

 

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ελληνοτουρκικά 0

Άλλα κόλπα με το Ισραήλ με τεχνολογία C-UAS κατά των τουρκικών UCAV-Στα σκαριά σχέδιο ανάπτυξης ελληνικών πλοίων-αεροσκαφών μέσα σε αμερικανικές δυνάμεις στην Α.Μεσόγειο

Το αμερικανο- εβραίικό ινστιτούτο jinsa ζητά από την Ουάσιγκτον να σταλούν μόνιμα στην Ελλάδα αντιτορπιλικά (DDG) ενώ...