Κόσμος

Παρίσι: Μεταμφιέστηκε σε διανομέα και έκλεψε κοσμήματα

Ένας ληστής μεταμφιεσμένος σε διανομέα πίτσας έκλεψε κοσμήματα αξίας 50.000 ευρώ από κοσμηματοπωλείο στο Παρίσι, όπως έγινε γνωστό την Πέμπτη (20/01).

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με σχετική δημοσίευση της «Le Parisien», το περιστατικό σημειώθηκε το απόγευμα της Τετάρτης (19/01) και η Αστυνομία υποθέτει ότι συνδέεται με μια καταγγελία που υποβλήθηκε, νωρίτερα την ίδια ημέρα, από έναν πραγματικό διανομέα πίτσας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Μάλιστα, σύμφωνα με πηγή που έχει γνώση του θέματος και επικαλείται το γαλλικό μέσο μαζικής ενημέρωσης, ο διανομέας έπεσε θύμα ληστείας αφού εκλάπη η μοτοσικλέτα του ενώ παρέδιδε μια παραγγελία σε έναν πελάτη που τον απείλησε με όπλο.

 

Έπειτα και λίγη ώρα αργότερα, ο εγκληματίας μεταμφιεσμένος σε διανομέα πίτσας οργάνωσε τη ληστεία στο κοσμηματοπωλείο, που βρίσκεται περίπου 2,5 χιλιόμετρα μακριά από την τοποθεσία που εκλάπη η μοτοσικλέτα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Από την πλευρά του, ο ιδιοκτήτης του κοσμηματοπωλείου δήλωσε: «Αυτός (σ.σ. ο ληστής) φαινόταν πολύ αναστατωμένος από την ηρεμία μου. Απαίτησε να σβήσω το φως. Είπα ότι κάτι τέτοιο ήταν ανόητο γιατί θα τραβούσε την προσοχή».

Ο κοσμηματοπώλης είπε ότι ο ληστής άρπαξε περίπου 30 κοσμήματα και δεν τον τραυμάτισε.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ