Κόσμος
Ενημερώθηκε στις:

Ντόναλντ Τραμπ: Έκανε την τρίτη δόση και υποστηρικτές του τον γιούχαραν

Μιλώντας σε εκδήλωση στο Χιούστον, ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ αποκάλυψε ότι έκανε την ενισχυτική δόση του εμβολίου για τον κορονοϊό. Γεγονός που, όπως μπορείτε να δείτε και σε βίντεο παρακάτω, δεν ήταν μια ευχάριστη έκπληξη μερίδας υποστηρικτών του, οι οποίοι δεν δίστασαν να τον γιουχάρουν. 

Ο Ντόναλντ Τραμπ αποκάλυψε ότι είναι εμβολιασμένος κατά του κορονοϊού και με την αναμνηστική δόση, κατά την διάρκεια του The History Tour με τον πρώην παρουσιαστή του Fox News, Μπιλ Ο’ Ράιλι. «Τόσο ο πρόεδρος όσο κι εγώ είμαστε εμβολιασμένοι», είπε ο δημοσιογράφος και στη συνέχεια ρώτησε τον πρόεδρο των ΗΠΑ αν έχει κάνει την αναμνηστική δόση και εκείνος απάντησε καταφατικά.

«Κι εγώ» είπε ο Μπιλ Ο’ Ράιλι και κάποιοι από το κοινό άρχισαν να γιουχάρουν. «Μη, μη, μη» είπε επανειλημμένα ο Ντόναλντ Τραμπ στον κόσμο κουνώντας το χέρι του, ενώ σημείωσε ότι αντιδρούσε «μια πολύ μικρή ομάδα». 

Στην ίδια εκδήλωση ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ επιχείρησε για μια ακόμη φορά να πάρει τα εύσημα για την ανάπτυξη των εμβολίων κατά του κορονοϊού. Ακόμη, είπε στους υποστηρικτές του ότι εξυπηρετούν τους αντιπάλους όταν δείχνουν διστακτικότητα απέναντι στο εμβόλιο, ενώ τάχθηκε κατά της υποχρεωτικότητας. «Δεν θα έπρεπε να υποχρεώνεστε να το κάνετε, όχι υποχρεωτικότητα. Αλλά πάρτε τα εύσημα», είπε ο Τραμπ στους υποστηρικτές του. 

 

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ