Κόσμος

Ιταλία: Έρχεται και η σειρά της μετά την Ολλανδία - Πιθανό το lockdown μετά τα Χριστούγεννα και υποχρεωτικός εμβολιασμός

τις 23 του μηνός, ο Ιταλός πρωθυπουργός πρόκειται να συναντήσει τους αρχηγούς των κομμάτων που στηρίζουν την κυβέρνηση, για να αξιολογήσουν από κοινού την όλη κατάσταση, βάσει και των νέων στοιχείων που αφορούν τη διάδοση της παραλλαγής όμικρον.

Η εφημερίδα La Repubblica γράφει ότι ο υποχρεωτικός εμβολιασμός κυρίως, μπορεί να επεκταθεί στους πολίτες που είναι σε συνεχή επαφή με το κοινό. Μέχρι τώρα, είναι υποχρεωμένοι να κάνουν το εμβόλιο κατά της Covid-19, οι εργαζόμενοι στην παιδεία, στον υγειονομικό τομέα, στην αστυνομία, στον στρατό και στους καραμπινιέρους.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Παράλληλα, εξετάζεται και η μείωση της ισχύος του «πράσινου πάσου εμβολιασμένου», από εννέα σε έξι μήνες.

Στο μεταξύ, το Σάββατο στη χώρα καταγράφηκαν 28.064 κρούσματα κορονοϊού και 123 άνθρωποι έχασαν την ζωή τους. Συνολικά, έγιναν 697.740 διαγνωστικά τεστ, το 4% εκ των οποίων προέκυψε θετικό.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Κοινωνία 0

Η κυβέρνηση δεν δίνει παράταση, δίνει τελεσίγραφο! Αν δεν εκδώσετε τον Προσωπικό Αριθμό εως τις 5 Νοεμβρίου θα "μπλοκάρουν" οι συναλλαγές σας με το Δημόσιο

Ή τον ενεργοποιείς ή θα αποκλειστείς από το δημόσιο.Θα αποκλείεστε από κάθε συναλλαγή με το Δημόσιο – από φόρους και...
Ένοπλες Συρράξεις 0

Είμαστε κοντά σε πρωτοφανή γεγονότα- Τι ετοιμάζουν Κίνα και Ρωσία αμέσως μόλις χτυπήσουν στρατιωτικά οι ΗΠΑ την Βενεζουέλα και τον Μαδούρο;

Δεν υπάρχουν αξιόπιστες Ένοπλες Δυνάμεις της Βενεζουέλας και ο ηγέτης χώρας ζητά μετακίνηση Ρώσων και Κινέζων...