Κόσμος
Ενημερώθηκε στις:

Συνεχίζεται το θρίλερ στα σύνορα Πολωνίας-Λευκορωσίας: Βρέθηκε κι άλλος νεκρός μετανάστης

Το πτώμα ενός άνδρα από τη Νιγηρία βρέθηκε στην Πολωνία, κοντά στα σύνορα με τη Λευκορωσία, γνωστοποιούν οι αστυνομικές Αρχές της χώρας.

Ειδικότερα, πρόκειται για μετανάστη χωρίς έγγραφα, σύμφωνα με τα έως τώρα στοιχεία των Αρχών.

«Το πτώμα ενός άνδρα με σακίδιο και διαβατήριο από τη Νιγηρία βρέθηκε σε δασική περιοχή» αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση.

Πριν λίγες μέρες, ο Λευκορώσος Πρόεδρος κατήγγειλε «κρυφούς» τάφους μεταναστών κατά μήκος των συνόρων Λευκορωσίας - Πολωνίας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

«Στα δάση, υπάρχει ήδη μια "θάλασσαμε τους αμαρκάριστους τάφουςτους. Και ποιος θάβει αυτούς τους ανθρώπους; Όχι οι Αρχές. Έχουν κηρύξει κατάσταση έκτακτης ανάγκης εκεί, κανείς δεν επιτρέπεται να πάει εκεί» υποστήριξε ο Αλεξάντερ Λουκασένκο.

Σύμφωνα με τον ίδιο, οι δημοσιογράφοι και οι διεθνείς οργανισμοί έχουν πρόσβαση μόνο στην πλευρά των συνόρων της χώρας του.

«Και αυτοί οι Πολωνοί που νοιάζονται, ψάχνουν αυτούς τους ανθρώπους στα δάση και τους θάβουν. Επομένως, υπάρχουν όντως αμαρκάριστοι τάφοι» κατέληξε.

 

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μέση Ανατολή 0

Ζωντανή Ενημέρωση: Συναγερμός στη βρετανική βάση στο Ακρωτήρι της Κύπρου, ήχησαν σειρήνες -Αναφορές ότι χιλιάδες Κούρδοι μαχητές μπήκαν στο Ιράν

Συναγερμός στο Ακρωτήρι λόγω απειλής σε εξέλιξη-Το Κουβέιτ ανακοινώνει απαγόρευση εξαγωγής όλων των ειδών τροφίμων-Πάνω...
Δένδιας - Κυπρος
Κύπρος 0

Γιατί τρίζει η τουρκική θέση στην Κύπρο: Η δήλωση βόμβα από Δένδια για κατοχικό στρατό και η ανακοίνωση της Άγκυρας για τους Τουρκοκύπριους

Η δήλωση Δένδια για απόσυρση 40.000 Τούρκων στρατιωτών από το νησί προκαλεί οργή στην Τουρκία που ξέρει ότι μετά τον...