Κόσμος

Βραζιλία: Βούτηξε για να σωθεί από μέλισσες και τον έφαγαν τα πιράνχας

Ο άνδρας που ψάρευε με τους φίλους του έχασε τη ζωή του προσπαθώντας να σωθεί από την επίθεση των μελισσών.

Είναι καταστάσεις που προφανώς κανείς δεν περιμένει να συμβούν. Μια ομάδα ανδρών πήγε για ψάρεμα για να ζήσει ένα ήσυχο Σαββατοκύριακο, ωστόσο όλα άλλαξαν όταν έμειναν έκπληκτοι από τον θάνατο ενός από αυτούς.

Όλα έγιναν στην πόλη Gerais, στη Βραζιλία. Η παρέα των φίλων προσπάθησε να σωθεί από την επίθεση μιας ομάδας μελισσών, ωστόσο βούτηξαν στο ποτάμι χωρίς να γνωρίζουν ότι ήταν γεμάτο πιράνχας. Ένας από αυτούς πέθανε με επίθεση από αυτά τα σαρκοφάγα ψάρια.

 

Πώς έγιναν όλα;

Σύμφωνα με βραζιλιάνικα μέσα ενημέρωσης, μια ομάδα τριών ανδρών ψάρευε στις 30 Οκτωβρίου σε λίμνη που βρίσκεται στο Minas Gerais της Βραζιλίας, όταν αιφνιδιάστηκε από επίθεση μελισσών. Τα ζώα τους τρόμαξαν, με αποτέλεσμα οι τρεις άνδρες να πηδήξουν στη λίμνη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Αυτό που κανείς από τους τρεις δεν ήξερε ήταν ότι η λίμνη θα ήταν γεμάτη πιράνχα, οπότε τη στιγμή που πήδηξαν και το συνειδητοποίησαν, δύο από τους άντρες κολύμπησαν μέχρι να φτάσουν στην ακτή, ωστόσο, ο ένας δεν το κατάφερε.

Αφού έφτασαν για να τους βοηθήσουν, η αστυνομία κάλεσε τις υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης για να έρθουν ασθενοφόρα και διασώστες, οι οποίοι βρήκαν το σώμα του άνδρα ολοσχερώς κατεστραμμένο από τα δαγκώματα του ψαριού, το οποίο παραμόρφωσε ολόκληρο το πρόσωπό του. Οι αρχές προσπαθούν να προσδιορίσουν εάν ο άνδρας πέθανε από πνιγμό ή από την επίθεση με πιράνχα.

Τα χαρακτηριστικά των πιράνχας

Το πιράνχας ζουν στη Νότια Αμερική και χαρακτηρίζεται από το ότι είναι σαρκοφάγα ψάρια, τα οποία πάνε μαζί για να επιτεθούν. Έχουν πολύ αιχμηρά, μυτερά τριγωνικά δόντια. Η κάτω γνάθος του έχει ένα πιο προεξέχον κάτω μέρος από το πάνω, προκαλώντας πολύ πιο ακριβές δάγκωμα.

Οι ειδικοί που συμβουλεύτηκε η ισπανική εφημερίδα El País αναφέρουν ότι μεταξύ 300 και 500 πιράνχας θα χρειαζόταν μόνο πέντε λεπτά για να αφαιρέσουν το κρέας ενός ανθρώπου βάρους 80 κιλών, επομένως δεν ακούγεται παράλογο το γεγονός ότι ο άνδρας πέθανε από την επίθεση που υπέστη από αυτά τα ζώα.

 

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ