Κόσμος

Αργεντινή: Ο «άνδρας–γάτα» κατηγορούμενος για διπλή ανθρωποκτονία αποβλήθηκε από το δικαστήριο επειδή...νιαούριζε

Η απίστευτη υπόθεση στην Αργεντινή

Ο Νίκολας Τζιλ Πέρεγκ, ο οποίος κατάγεται από το Ισραήλ, κατηγορείται για διπλή ανθρωποκτονία συγγενών του, όταν εκείνοι τον επισκέφθηκαν από το Ισραήλ το 2019.

Ο Τζιλ Πέρεγκ είχε ρωτήσει προηγουμένως την δικαστή αν μπορούσε να έχει μαζί του τις κατοικίδιες γάτες του στο ψυχιατρικό νοσοκομείο όπου κρατείται κατά τη διάρκεια της δίκης του. Βίντεο που δόθηκε στη δημοσιότητα από το γραφείο του εισαγγελέα της Μεντόζα δείχνει τον κατηγορούμενο στο δικαστήριο να αρχίζει να μιμείται το νιαούρισμα μιας γάτας, ενώ αρνιόταν να απαντήσει σε ερωτήσεις του εισαγγελέα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

«Κύριε Τζιλ Πέρεγκ, πριν την είσοδο του σώματος των ενόρκων, σας προειδοποίησα ότι αν θέλετε να παραμείνετε στην δικαστική αίθουσα, θα πρέπει να το κάνετε σιωπηλά, με σεβασμό και με ευπρέπεια», είπε η δικαστής Λόρα Γκαγιάργδο πριν τον αποβάλει από την αίθουσα.

Τοπικά μέσα ενημέρωσης ανέφεραν ότι οι δικηγόροι του αναμένεται να ζητήσουν από το δικαστήριο ο πελάτης τους να κηρυχθεί διανοητικά ανίκανος.

 

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πολεμικό Ναυτικό 12

Εκσυγχρονίζουμε τα υποβρύχια Type-214 και αναζητούμε τέσσερα υποβρύχια με δυνατότητα εκτόξευσης πυραύλων Κρουζ κατά χερσαίων στόχων

Η ουσία όμως αυτής της νέας επικείμενης αγοράς αφορά σχέδια του ΓΕΝ ,για επιθετικές ελληνικές επιχειρήσεις σε με...
rosia-ukraine
Ένοπλες Συρράξεις 62

Οι Ρώσοι μόλις εισέβαλαν στο Χάρκοβο από νέα κατεύθυνση! Έπιασαν στον ύπνο εκατοντάδες Ουκρανούς συνοριοφύλακες και τους περικύκλωσαν (Χάρτες)

Μία νέα αιφνιδιαστική ρωσική εισβολή στο Χάρκοβο σημειώθηκε πριν λίγες ώρες με τραγικό αποτέλεσμα για τον ουκρανικό...