Κόσμος

Πύραυλοι Mistral 3 για τις φρεγάτες κλάσης Jose Rizal παραδόθηκαν στις Φιλιππίνες (Βίντεο)

Google Logo Προσθέστε το pentapostagma.gr ως προτιμώμενη πηγή στα αποτελέσματα αναζήτησης στην Google.

Το Ναυτικό των Φιλιππίνων (PN) δήλωσε ότι οι πύραυλοι Mistral 3 εδάφους-αέρος (SAM) των δύο φρεγατών κατευθυνόμενων πυραύλων της χώρας παραδόθηκαν τελικά στο Διεθνές Αεροδρόμιο Subic Bay στο Bataan.

Σε δήλωσή του, ο εκπρόσωπος του Πολεμικού Ναυτικού, ο διοικητής Benjo Negranza είπε ότι οι πύραυλοι εδάφους-αέρος των δύο φρεγατών Jose Rizal (JRC) του PN θα παρέχουν στο BRP Jose Rizal (FF-150) και το BRP Antonio Luna (FF-151) ) αντιαεροπορικές δυνατότητες ή ικανότητα κατάρριψης εναέριων απειλών.

Η προμήθεια και παράδοση των SAM της Mistral 3 είναι μέρος του PN Frigate Acquisition Project Lot 2B που απονεμήθηκε στα MBDA Missile Systems με έδρα τη Γαλλία.

"Οι πύραυλοι εδάφους-αέρος συγκαταλέγονται στα κύρια όπλα των FF-150 και FF-151 που ενισχύουν την αντιαεροπορική πολεμική ικανότητα του PN. Η άφιξη αυτών των πυραύλων θα ενισχύσει σε μεγάλο βαθμό τις φρεγάτες του JRC στη διεξαγωγή των θαλάσσιων επιχειρήσεων τους". είπε

 

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ