Κόσμος

Σύζυγος του Μπόρις Τζόνσον: Έχουμε πρωθυπουργό που στηρίζει τους ΛΟΑΤΚΙ

«Θέλω να γνωρίζετε όλοι ότι έχουμε τώρα έναν πρωθυπουργό που είναι απόλυτα αφοσιωμένος στην αποδοχή των μελών της κοινότητας ΛΟΑΤΚΙ», υπογράμμισε   η σύζυγος του Μπόρις Tζόνσον 

Ένθερμος υποστηρικτής των δικαιωμάτων των ομοφυλόφιλων είναι ο Μπόρις Τζόνσον, σύμφωνα με τη  σύζυγό του, Κάρι Σίμοντς.

Η Κάρι που κυοφορεί τον δεύτερο καρπό του έρωτά τους, στήριξε τον σύζυγό της στη διάρκεια της ομιλίας της για την κοινότητα ΛΟΑΤΚΙ, όπως χαρακτηριστικά αναφέρει η βρετανική εφημερίδα «Daily Mail».

Στην πρώτη της ομιλία σε συνέδριο των Συντηρητικών, η Κάρι Σίμοντς είπε με βροντερή φωνή ότι «είναι αναληθές πως το να είσαι μέλος της ΛΟΑΤΚΙ και Τόρις είναι κατά κάποιο τρόπο ασυμβίβαστο».

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο πρωθυπουργός της Βρετανίας είχε επικριθεί στο παρελθόν για τα σχόλια που έκανε ενώ ήταν αρθρογράφος εφημερίδων για τους ομοφυλόφιλους άντρες.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ


Όμως η κυρία Τζόνσον, απευθυνόμενη στην κατάμεστη αίθουσα, τόνισε:

«Είτε είστε μέλος της ΛΟΑΤΚΙ είτε σύμμαχος όπως εγώ, είμαστε όλοι προσηλωμένοι στην ισότητα και την αποδοχή όλων. Υπάρχουν ακόμα εκείνοι που μου λένε ότι το να είσαι ΛΟΑΤΚΙ και Τόρις είναι κάπως ασυμβίβαστο. Λοιπόν, κοιτάζοντας γύρω μου απόψε, μπορούμε να δούμε ότι είναι κατάφωρα αναληθές».

«Θέλω να γνωρίζετε όλοι ότι έχουμε τώρα έναν πρωθυπουργό που είναι απόλυτα αφοσιωμένος στην αποδοχή των μελών της κοινότητας ΛΟΑΤΚΙ», υπογράμμισε η Κάρι Σίμοντς.

«Ο Μπόρις ως δήμαρχος του Λονδίνου υποστήριξε τους γάμους ομοφυλόφιλων, και ως πρωθυπουργός, διόρισε τον σπουδαίο Νικ Χέρμπερτ ως τον πρώτο ειδικό απεσταλμένο του Ηνωμένου Βασιλείου για τα δικαιώματα της κοινότητας ΛΟΑΤΚΙ. Πέρυσι νομιμοποίησε το γάμο των ομοφυλοφίλων στη Βόρεια Ιρλανδία».

Ολοκληρώνοντας την ομιλία της, είπε:

«Ο Μπόρις ήθελε επίσης να σας υπενθυμίσω ότι ως δήμαρχος ηγήθηκε της παρέλασης Pride φορώντας ένα ροζ καουμπόικο καπέλο Stetson, κάτι που νομίζω ότι πρέπει να τον ενθαρρύνουμε να κάνει ξανά».

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ελληνοτουρκικά 0

Γιατί η αγορά Rafale από Ελλάδα-Αίγυπτο-ΗΑΕ μαζί με την μετεγκατάσταση 36 μαχητικών του Κατάρ στην Τουρκία, φέρνουν πιό κοντά την σύρραξη Ελλάδας-Τουρκίας;

Η Ελλάδα θα πρέπει να προσέξει πάρα πολύ την διατήρηση της συμμαχίας της με ΗΑΕ-Αίγυπτο και ιδιαίτερα με το Ισραήλ,...