Κόσμος
Ενημερώθηκε στις:

Ξέφυγαν οι Τούρκοι! Αρθρογράφος μιλάει για άρρωστο Μπάιντεν και ανάγκη επιβολής στρατιωτικού νόμου στις ΗΠΑ

Το ότι επικρατεί έντονος αντιαμερικανισμός στην Τουρκία, καλλιεργούμενος εδώ και χρόνια από το καθεστώς Ερντογάν είναι γνωστό.

Κατά καιρούς πύρινα άρθρα και εκπομπές των ΜΜΕ στην Τουρκία κατά των ΗΠΑ και του Ισραήλ έχουν δεί το φώς της δημοσιότητας, επηρεάζοντας την τουρκική κοινή γνώμη, η οποία κυριολεκτικά βιώνει ένα "Brain Wash", εδώ και χρόνια.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ωστόσο, αυτό που παρουσιάζεται παρακάτω φαίνεται να ξεπερνά κάθε όριο  αντιαμερικανισμού , με  τον Τούρκο τηλεοπτικό παρουσιαστή  , Nejat Eslen, να λέει  : «Το πραγματικό μεγάλο πρόβλημα στις ΗΠΑ είναι ο ίδιος ο Αμερικανός πρόεδρος Joe Biden. Ο Μπάιντεν είναι μεγάλος και άρρωστος. Αξιόπιστες πηγές λένε ότι ο Μπάιντεν πάσχει από άνοια που αυξάνεται συνεχώς. Ο στρατιωτικός νόμος μπορεί να κηρυχθεί στη χώρα »

Το άρθρο του Nejat Eslen με τίτλο "Πολλοί ασθενείς, ο στρατιωτικός νόμος μπορεί να κηρυχθεί" που δημοσιεύτηκε στο "veryansintv.com" έχει ως εξής:

"Τα πράγματα είναι περίπλοκα στην Αμερική"

Η ταχεία απόσυρση του αμερικανικού στρατού στο Αφγανιστάν, η απώλεια από τους Ταλιμπάν και η εγκατάλειψη όπλων δισεκατομμυρίων δολαρίων, θεωρήθηκε ήττα και έγινε μεγάλο πρόβλημα για τις ΗΠΑ.

Ο υπουργός Άμυνας Lloyd Austin, ο αρχηγός του επιτελείου Mark A. Milley ανακρίθηκαν και εξευτελίστηκαν από τους γερουσιαστές.

Αν και ο υπουργός Άμυνας και ο αρχηγός του επιτελείου δήλωσε ότι ο πρόεδρος Τζο Μπάιντεν δεν άκουσε τις συστάσεις τους σχετικά με το Αφγανιστάν, ο Λευκός Οίκος το αρνήθηκε.

Αξιόπιστες πηγές αναφέρουν ότι ο Milley, ο Αρχηγός του Επιτελείου, ήταν πολύ αναστατωμένος από την άρνηση του Λευκού Οίκου.

Ο Milley είναι ένας ενδιαφέρων αρχηγός επιτελείου.

Μόλις ανέλαβε τα καθήκοντά του, άλλαξε τη στολή του αμερικανικού στρατού. Το αμερικανικό στρατιωτικό προσωπικό φορά τώρα την ίδια στολή που χρησιμοποιήθηκε στον Β 'Παγκόσμιο Πόλεμο.

Ο Milley θέλει να δείξει ότι είναι ένας στρατιώτης πολεμιστής με αυτή τη στολή. Ωστόσο, ο Milley δεν είναι καλός μαχητής πλέον,  επειδή έμεινε στην ιστορία ως αρχηγός επιτελείου της αφγανικής ήττας.

Ο Milley έχει ένα άλλο μεγάλο πρόβλημα. Ο βιασμός των ομοφυλοφίλων και των τρανς στο στρατό αυξάνεται και ο Μίλεϊ δεν μπορεί να το σταματήσει.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ωστόσο, αυτό δεν είναι το πραγματικό μεγάλο πρόβλημα στις ΗΠΑ. Το πραγματικό μεγάλο πρόβλημα στις ΗΠΑ είναι ο ίδιος ο Αμερικανός πρόεδρος Τζο Μπάιντεν.

Ο Μπάιντεν είναι μεγάλος και άρρωστος.

Όπως γνωρίζετε,  το θέμα ήρθε στο προσκήνιο όταν έπεσε από τις σκάλες του αεροπλάνου. Αξιόπιστες πηγές λένε ότι ο Μπάιντεν πάσχει από άνοια που αυξάνεται συνεχώς.

Ο Μπάιντεν μερικές φορές αποκοιμιέται ενώ μιλάει  με τον συνομιλητή του σε επίσημες συναντήσεις.

Μερικές φορές ξεφεύγει από το θέμα όταν μιλάει, οπότε  ο Λευκός Οίκος αναγκάζεται να παρέμβει και διακόπτει την τηλεοπτική μετάδοση.

Το σημαντικό θέμα ατζέντας στις ΗΠΑ είναι τώρα. Τι γίνεται αν ο Μπάιντεν πεθάνει ή πέσει σε κατάθλιψη πριν από τις εκλογές;

Σύμφωνα με το σύνταγμα, η Αντιπρόεδρος Καμάλα Χάρις μπορεί να γίνει Πρόεδρος.

Ωστόσο, αξιόπιστες πηγές λένε ότι ο Τραμπ είναι πιθανό να προκαλέσει προβλήματα με τη μετατροπή αυτής της διαδικασίας και να το δει ως ευκαιρία.

Ο Τραμπ θα μπορούσε να έχει χρησιμοποιήσει λευκούς τρομοκράτες Αγλοσάξονες για τον σκοπό αυτό.
Θυμηθείτε πώς επιτέθηκαν στο κτίριο του κοινοβουλίου την ώρα των εκλογών.

Υπό αυτές τις συνθήκες, ο αρχηγός του επιτελείου Μίλεϊ θα μπορούσε να παρέμβει και να κηρύξει στρατιωτικό νόμο και να καταλάβει τη διοίκηση προκειμένου να σώσει την Αμερική από το χάος.

θα πεθάνει ή θα ζήσει ο Μπάιντεν. Θα συνεχίσει ο Μπάιντεν να κυβερνά έχοντας άνοια; Σύμφωνα με αξιόπιστες πηγές,  οι απαντήσεις στα παραπάνω ερωτήματα εξαρτώνται από το ερώτημα πόσο είναι το μέγεθος της  άνοιας που έχει.

Ο Μίλεϊ, ο Αρχηγός του Γενικού Επιτελείου προετοιμαζόταν υπολογίζοντας κάθε πιθανότητα για το Αφγανιστάν. 

Βάλαμε τον Milley, τον αρχηγό του Γενικού Επιτελείου των ΗΠΑ, σε μια πολύ δύσκολη κατάσταση,  δήλωσε ο επικεφαλής των Ταλιμπάν, ο οποίος  είπε ότι αν αναλάβει τη διοίκηση, θα στείλω το πρώτο συγχαρητήριο μήνυμα, για να αναπληρώσει την κατάσταση, σύμφωνα με αξιόπιστους πηγές…"

Σχόλιο

Ότι και να πούμε είναι λίγο για την χολή  που στάζει το τουρκικό δημοσίευμα κατά του Προέδρου Μπάϊντεν και των ΗΠΑ. Ο Τούρκος αρθρογράφος μάλλον μπέρδεψε τις ΗΠΑ με τη χώρα του στο δημοσίευμά του.

Οι ΗΠΑ αποτελεί πρότυπο Δημοκρατίας όπου δεν έχουν γίνει ποτέ πραξικοπήματα του στρατού σε βάρος της εκλεγμένης κυβέρνησης και φυσικά υπάρχει απόλυτος σεβασμός των ανθρωπίνων δικαιωμάτων, ενώ οι νόμοι τηρούνται απαρέγκλιτα.

Το ακριβώς αντίθετο με την Τουρκία, μια χώρα με πάμπολα  στρατιωτικά πραξικοπήματα σε βάρος της πολιτικά εκλεγμένης ηγεσίας της χώρας, με πρόσφατο αυτό του 2016. 

Στην Τουρκία των 365 γεμάτων  φυλακών της, που "φιλοξενούνται" αντιφρονούντες του καθεστώτος του Τούρκου Προέδρου, τα ανθρώπινα δικαιώματα είναι μια έννοια που ούτε υφίσταται ούτε προστατεύεται από την δικαιοσύνη.

Μάλλον επικρατεί μια σύγχυση στην Τουρκία και πάντως σίγουρα όχι στο μυαλό του Προέδρου Μπάϊντεν.

 

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ