Κόσμος

Σεισμός 6,5 Ρίχτερ ανοιχτά της Νικαράγουας

Σεισμός μεγέθους 6,5 βαθμών και χαμηλού εστιακού βάθους σημειώθηκε νωρίτερα σήμερα (22/9) στ’ ανοιχτά των δυτικών ακτών της Νικαράγουας, ανακοίνωσε το Ινστιτούτο γεωλογικών μελετών των ΗΠΑ (USGS).

Ο σεισμός σημειώθηκε 78 χλμ νοτιοδυτικά του Τζικιλίγιο, σύμφωνα με το USGS που είχε αναφέρει νωρίτερα ότι το μέγεθός του ήταν 6,7 βαθμοί πριν το αναθεωρήσει προς τα κάτω.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Το Κέντρο Προειδοποίησης για Τσουνάμι στον Ειρηνικό, που βρίσκεται στην Χαβάη, διευκρίνισε ότι «με βάση όλα τα διαθέσιμα δεδομένα δεν υπάρχει καμιά απειλή για τσουνάμι που να συνδέεται με τον σεισμό αυτό».

Η κυβέρνηση της Νικαράγουας ανακοίνωσε ότι δεν έχει λάβει καμία πληροφορία για θύματα ή υλικές ζημιές.

Το USGS είχε αναφέρει νωρίτερα πως ήταν «ελάχιστη η πιθανότητα να υπάρχουν θύματα ή ζημιές».

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Dark Eagle
Μέση Ανατολή 0

Ο Τραμπ βγάζει τον «Σκοτεινό Αετό» από το κλουβί: Το αμερικανικό υπερόπλο των 15 εκατ. δολαρίων που ετοιμάζεται να χτυπήσει την «καρδιά» του Ιράν

Η αμερικανική Κεντρική Διοίκηση πιέζει για την παρθενική αποστολή του υπερηχητικού πυραύλου LRHW στη Μέση Ανατολή,...