Κόσμος

Αναβάλλει επίσημα την περιοδεία του ο Έλτον Τζον - Τι του συνέβη

Αναβάλλει επίσημα την περιοδεία του «Farewell Yellow Brick Road» σε Ευρώπη και Ηνωμένο Βασίλειο ο Έλτον Τζον, ο οποίος τραυματίστηκε.

«Στο τέλος της καλοκαιρινών διακοπών μου έπεσα αδέξια σε μια σκληρή επιφάνεια και από τότε νιώθω πολύ πόνο και ενόχληση στο ισχίο μου. Παρά την εντατική φυσικοθεραπεία και εξειδικευμένη θεραπεία, ο πόνος εξακολουθεί να χειροτερεύει και οδηγεί σε αυξανόμενες δυσκολίες μετακίνησης» ανέφερε ο Έλτον Τζον σε ανακοίνωσή του στο Twitter και είπε ότι οι γιατροί του συνέστησαν να χειρουργηθεί για να μην υπάρξουν μακροπρόθεσμες επιπλοκές.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ο 74χρονος τραγουδιστής τόνισε ότι θα συμμετάσχει στην εκδήλωση της Global Citizen στις 25 Σεπτεμβρίου, καθώς δεν θέλει να απογοητεύσει την ανθρωπιστική οργάνωση και είπε, όπως αναφέρει το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων, ότι η ερμηνεία πέντε τραγουδιών είναι διαφορετική από τη συναυλία διάρκειας τριών ωρών και τα ταξίδια.

«Κατανοώ πλήρως την απογοήτευσή σας μετά τη χρονιά που περάσαμε» είπε. «Σας υπόσχομαι αυτό – οι συναυλίες θα γίνουν τον επόμενο χρόνο και θα διασφαλίσω ότι θα αξίζει η αναμονή» έγραψε.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ