Κόσμος

Γεωργία: Αυτοκίνητα έγιναν "σάντουιτς" λόγω...απροσεξίας

Αλλά επειδή ουδείς αλάνθαστος με λίγη από την αλαζονεία των οδηγών μπορεί να συμβεί το απροσδόκητο. Κάτι που συνέβη σε έξοδο αυτοκινητόδρομου στη Γεωργία καθώς οι οδηγοί τριών αυτοκινήτων προσπάθησαν να βγουν στην έξοδο ταυτόχρονα.

Προφανώς δεν ήταν καλή ιδέα για κανέναν από τους τρεις… Οι φωτογραφίες του ατυχήματος προέρχονται από την αστυνομία Sandy Springs στο Sandy Springs της Γεωργίας, εκεί όπου τρία αυτοκίνητα επιχείρησαν να βγουν ταυτόχρονα από τον αυτοκινητόδρομο, δημιουργώντας ένα μεταλλικό “σάντουιτς” ανάμεσα στο τσιμεντένιο στηθαίο και το ειδικό κίτρινο διαχωριστικό.

Σύμφωνα με το newsauto η αστυνομία λέει ότι το τροχαίο είναι υπό έρευνα και ότι δεν αναφέρθηκαν τραυματισμοί, κάτι που είναι καλό, αν και δεν είναι σαφές ποιος από τους τρεις οδηγούς μπορεί να φταίει τελικά, από όσα αποκαλύπτουν οι φωτογραφίες.

Ένα GMC Savana βρίσκεται ανάμεσα σε μια Ford Mustang τελευταίας γενιάς και ένα GMC Acadia, με το δεξί ελαστικό της Mustang να σκαρφαλώνει στο τσιμεντένιο στηθαίο. Μπορούμε να δούμε δια γυμνού οφθαλμού μερικές από τις ζημιές στα τρία αυτοκίνητα, αν και δυστυχώς φαίνεται ότι η Mustang έχει υποστεί τις μεγαλύτερες.

Οι φωτογραφίες δείχνουν ότι το καπό της Mustang έχει ανοίξει λίγο στο εμπρός άκρο, κάτι που πιθανότατα υποδεικνύει ότι υπάρχει κάποια ζημιά στο μπροστινό φτερό.

Το GMC Savanna παρουσιάζει επίσης εκτεταμένη ζημιά στο πρόσθιο φτερό, η λαμαρίνα έχει ξεφλουδιστεί από εμπρός μέχρι πίσω και το φλας είναι κατεστραμμένο, αφού κρέμεται μπροστά. Δεν μπορούμε να δούμε το μέγεθος της ζημιάς που υπέστη το Acadia, αν και περιμένουμε να έχει γδαρθεί το μεγαλύτερο μέρος της πλευράς του.

Η αμυντική οδήγηση είναι απαραίτητη σε αυτές τις καταστάσεις, καθώς άλλοι οδηγοί μπορεί να μην είναι τόσο προσεκτικοί όσο θα έπρεπε και μάλιστα με υψηλές ταχύτητες που λογικά αναπτύσσονται σε αυτοκινητόδρομους.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Οι φωτογραφίες είναι μια υπενθύμιση-προτροπή προκειμένου να παραμένετε πάντα σε εγρήγορση στον αυτοκινητόδρομο και όχι μόνο, γιατί ποτέ δεν ξέρετε το πότε θα βρεθείτε να προσπαθείτε να βγείτε από τον αυτοκινητόδρομο μαζί με άλλα τρία αυτοκίνητα.

Η απερισκεψία ενδέχεται να χαλάσει για τα καλά τη μέρα σας, όπως επίσης και την ημέρα πολλών άλλων ανθρώπων. Γι’ αυτό, προσοχή…

 

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ