Κόσμος

Ντουμπάι: Έφτιαξαν τεχνητή βροχή για να αντιμετωπίσουν τους 50 °C

Τα drones απελευθερώνουν ηλεκτρικά φορτία σε σύννεφα, προκαλώντας συσσώρευση και στη συνέχεια έντονες βροχοπτώσεις. Η μέθοδος φαίνεται να έχει αποτέλεσμα, όπως αποδεικνύεται και από διάφορα βίντεο που κυκλοφόρησαν στο διαδίκτυο αφού εν μέσω καλοκαιριού και 50 βαθμών Κελσίου βρέχει. 

Δείτε βίντεο:

 

 

Η τεχνολογία για τεχνητή βροχή ανακαλύφθηκε στην Βρετανία και ο καθηγητής Maarten Ambaum, που συμμετείχε στο project, είχε δηλώσει πως τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα έχουν ικανό αριθμό σύννεφων προκειμένου να προκληθεί βροχή με τη βοήθεια των drones. 

 

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ελληνοτουρκικά 0

Οι Τούρκοι νομίζουν ότι θα αποκτήσουν πυρηνικά όπλα και τα πολεμικά τους πλοία θα κυριαρχούν στην Α. Μεσόγειο αλλά θα δοκιμάσουν μεγάλη έκπληξη

Ισραηλινή εφημερίδα αποκαλύπτει το πυρηνικό σχέδιο του Ερντογάν το οποίο δεν θα προλάβει να υλοποιηθεί