Κόσμος

Βρετανία: Το αδιαχώρητο έξω από τα κλαμπ - Φόβος για την ινδική μετάλλαξη

Σε τροχιά ομαλότητας κινείται από τις 19 Ιουλίου η Βρετανία, καθώς η κυβέρνηση του Λονδίνου αποφάσισε να άρει περιορισμούς και κοινωνικές αποστάσεις. Παρά το γεγονός ότι ο Βρετανός πρωθυπουργός έχει διαμηνύσει πως η πανδημία δεν έχει τελειώσει, και οι ειδικοί συστήνουν μάσκες σε πολυπληθείς χώρους, η νυχτερινή ζωή δεν εναπόκειται σε ειδικό καθεστώς μέτρων.

Οι πίστες των κέντρων είναι πλέον ανοιχτές για χορό, ενώ ο συνωστισμός ήταν ορατός τόσο μέσα όσο και έξω από τα κέντρα.

Οι εικόνες από την κοσμοσυρροή στα νυχτερινά κέντρα κυκλοφορούν σε μια περίοδο που το άνοιγμα της Βρετανίας έγινε σε κλίμα ρίσκου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ


Η αναμονή για την είσοδο στα club της Αγγλίας ξεπερνούσε, σε πολλές περιπτώσεις, τις δύο ώρες.

Πολλοί ήταν οι νέοι που αποφάσισαν να γιορτάσουν σε ξέφρενο ρυθμό την ελευθερία σχετικά με την είσοδο στα κλαμπ τα οποία έκλεισαν τον Μάρτιο του περασμένου χρόνου.

Οι λάτρεις των πάρτι διασκέδαζαν, το προηγούμενο βράδυ, χωρίς να φορούν μάσκες, οι ειδικοί ωστόσο κρούουν τον κώδωνα λόγω φόβου εκδήλωσης φαινομένων υπερμετάδοσης, σε μια περίοδο που η ινδική μετάλλαξη επελαύνει σαρωτικά και τα κρούσματα έχουν αυξηθεί στη Βρετανία.

Για τον Σεπτέμβριο, ο πρωθυπουργός της Βρετανίας σχεδιάζει να επιτρέπει μόνο στους πλήρως εμβολιασμένους την είσοδο σε κλειστούς χώρους.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ


Αναμένεται, δε, και επανεξέταση μέτρων στις 23 Σεπτεμβρίου στη Γηραιά Αλβιόνα, οπότε δεν θεωρείται απίθανο να ενεργοποιηθούν μέτρα όπως η απαγόρευση διασκέδασης σε εσωτερικούς χώρους.

GALLERY

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ